Forever? - DEL 6

Du snudde deg, og du kunne ikke tro det du så.


Det første du så var ut i kantinen, før du bøyde hodet ditt ned, og så en gutt siite på kne. Jonathan... "*DNogEtterNavn*, jeg ber om en sjanse til. Vær så snill?" Sa han og smilte søtt til deg. Du snudde deg og grøsset deg over tanken på å bli sammen med han igjen. Du snudde deg tilbake. "Gi meg EN gid grunn til at jeg skal ta deg tilbake etter det du gjorde mot deg." Sa du kaldt, og stirret tomt ut i kantinen. Du ville helst slippe å se på han. "Vel.. Fordi jeg elsker deg!" Du så ned på han. "Jeg kommer aldri til å ta deg tilbake! Husker du det jeg sa? Det var første og siste gang vi noen gang kom til å være sammen. Du har brukt opp sjansen din, Jonathan, jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre!" Sa du, og gikk med bestemte skritt for å sett deg ned på et ledig bord litt forran der hvor Justin sang. Du ville så gjerne ta han tilbake, for det du husket av han, var at han var så søt og snill, men du klarte bare ikke etter det han gjorde mot deg.

Det var ca. middels i sangen, og en jente kom gåendes ut på scenen. Hun gråt som bare det og satte seg ned. Justin kom ned trappene og gikk mot jenta. Egentlig var du glad det ikke var du som satt der oppe. For det første; Du hatet at folk så på deg, og du likte ikke å ha så mye oppmerksomhet. For det andre, så vil du ikke ha en kjendis springende rundt deg gjennom en halv sang. Jenta ble ført ut av scenen, og alle de andre jentene løp rett bort til "OLLG" jenta. Sangen var ferdig, og du gikk ut. Du trengte virkelig litt luft nå. Du satte deg ned på en benk, og så Justin komme ut av skoledøren. Mange av jentene bare stormet mot han, men du kunne se at han så på deg. Du så tilbake. Han tvang seg gjennom mengden, og kom mot deg.


Hvaaa tror du skjer?

og bare noe jeg lurer på: Hva syns dere om at Justin kommer så fort inn i historien, eller skal jeg vente med å ta han med? :)

det er greit for meg, bare det ikke skjer noe mellom dem så fort ;p

meeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
19:01 @ 24.04.2012

helt enig med loveyourlifedonthateit :)

Skrevet av: Hannii96 - Hanne Cristine
19:44 @ 24.04.2012

Mer!!!!!

Skrevet av:
19:55 @ 24.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.