Forever? - DEL 4

Forsiktig åpnet du døren, og du klarte ikke annet en å stirre. Du var forskrekket. Og ikke minst redd. Utrolig redd. 


Det første du så, var et rom. Så klær som lå på gulvet. Og da du flyttet øynene dine opp fra klærne, satt Jonathan med ei naken kjerring i senga. Du viste ikke hva du skulle gjøre. Tårene rant nedover skinnene dine mens du gikk bakover. Da du stod rett utover døra, nærmest hvisket du; "Hvordan kunne du?" med en kald stemme, og et kaldt, tomt blikk ut i rommet. Kvinnen som lå i senga sammen med Jonathan dekket seg til, og så rart på Jonathan. "Hvem er det?" Spurte hun. Jonatan svarte ikke. "Jeg VAR kjæresten hans, før jeg fant ut at han er utro med meg. Han er ikke den gutten du trurhan er. Hvis du ikke skjønner, han var sammen med MEG, da han lå med DEG. Jonathan. Jeg skjønner ikke at du kunne. Du fikk meg til å elske deg..." Startet du, men måtte stoppe for å puste og tørke tårene som rant en etter en. "Du var det beste jeg hadde. Jeg ville bare du skulle vite hva jeg følte for deg. Men akkurat nå. Føler jeg smerte. Ensomhet. Og jeg føler meg brukt." Sa du før du smelte igje døra. Du kom deg ikke langt vekk fra huset der festen var, før du falt ned mot veggen, og endte opp med å sitte inntill veggen med hodet gravd ned i knærne og grine.

//Lat som det er mot en vegg

Du satt der kanskje en halvtime, før du besteme deg for å dra hjem. Det var både sent og kaldt ute, og du hadde verken mye klær, eller gode sko i å gå her ute. Sminken og håret var sikkert helt øderlagt det også, men det var ikke din største frykt akkurat nå. Hva skulle du gjøre videre? Det var HAN som hjalp deg videre i livet. Det var HAN som støttet deg uansett hva. Det var HAN som var din eneste bestevenn, og som trøstet deg. HAN. Han som var utro mot deg. Han som lå med ei anna dame. Du kunne ikke tro det... Du gråt hele veien hjem til huset.

Da du kom hjem, løp du opp på badet før noen så deg. Du tok av sminken, festet håret ditt i en hestehale, og fikset resten, før du la deg ned i sengen og dro dynen godt over deg. Du hadde ingen å snakke med lenger. Ingen forstod deg så godt som det Jonathan gjorde. Du tok opp albumet som lå på nattbordet, og bladde opp på første side. Selvfølgelig, det første bilde, var av deg og Jonathan.

Neste dag:

Du gikk bort til skapet ditt, og selvfølgelig, der stod Jonathan. "*DN*, la meg forklare!" Starter han. "Jasså? Skal du forklare at jeg ikke var god nok for deg? Ville du ikke være sammen med meg lenger fordi jeg ikke ville ha sex med deg, kanskje? Du har ingenting å forklare, bare skjønn det! Det var første og siste gang vi noen gang kommer til å være sammen!" Halvropte du ut. Alle snudde seg, og selvfølgelig måtte jeg si det akkurat da Justin kom inn. Jeg så at Jonathan var litt usikker på Justin, og da han så at Justin så mot oss, snudde han meg, og presset meg inn mot skapet og la leppene sine hardt oppå dine. Du ble forskrekket, og prøvde å trekke deg fra han, men han var for sterk..


ooo..... Hva tror du skjer videre?:)
Siste del for idag :) ahah, beklager for et det kommer en sånn sen del hver dag, men det er nå jeg har tid... 

meeeeeeeer !

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
22:22 @ 23.04.2012

Mer! :D

Skrevet av: Kristine
22:49 @ 23.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.