Forever? - DEL 2

sorry for lite blogging, men har hatt besøk siden torsdag og hvert opptatt med å stelle i stand overaskelsesbursdag til mormor, men jeg lover det skal komme hvertfall 4 deler på tirsdag!


Akkurat da du skulle skifte kanal, hørte du noe du ALDRI trudde du skulle høre..

 


"Vi er her på liveshow med Justin Bieber. Så, Justin. Hva er dine planer fremover og hvordan går det med deg og selena?..." Sa Damen som satt ved siden av Justin. "Jeg reiser til *DinBy* om tre dager, og jeg kommer til å ta med meg Selena. Vi skal på en liten ferie, og jeg skal ha en liten konsert på *SkolenDin*." Sa Justin fra tv-kjermen. Du sprang opp trappa og braste inn på rommet til Anna-Maria. "JEG HAR EN STOR NYHET!" Sa du begeistret. Du ante ikke hvorfor du var så begestret. Dette var første gang du hadde vært så begeistert for Justin. Han er jo et helt vanelig menneske, bare at de fleste vet hvem han er, og hva han heter. "Hva?" Sa Anna-Maria med en rolig stemme. "JustinBieberKommerHitOgSkalHoldeKonsertPåSko..." fikk du sagt før Anna-Maria avbrøt deg. "Ikke snakk så fort!" Sa hun og la armene i kryss. Hun var så søt når hun lekte voksen.. "Justin Bieber. Han kommer hit, og skal holde opptreden på skolen min." Sa du med en roligere stemme. "HÆ, ÅÅ, TA MED BILDE, AUTOGRAF, OG SPØR OM Å FÅ GENSEREN HAN HAR PÅ, ELLER KANSKJE BOKSEREN. GI HAN EN KLEM FRA MEG, BE HAN KOMME INNOM HIT, INVITER HAN PÅ KAKE!!" Ropte Anna-Maria. Jepp. Verdens største bieber-fan. Jeg mener.. Bokseren.. Hva faen?

Dagene gikk, og du ordnet deg til den "STORE" dagen. Du tok på deg noe lett, fikset håret og sminket deg litt. 

//Buksa, genseren, sjerfet, skoene og ringen (hvis det er en ring..haha)

//Håret

//sminke

Du var på skolen, og det var matfri. Du gikk bort til skapet ditt og hentet penger. Da du lukket skapet, stod JUSTIN noen få meter unna deg og snakket med Scooter. Du tenkte å gå bort til han, men du klarte ikke. Du sto der bare å stirret. Du så på han lenge, før han snudde seg, og du så han rett inn i de fantastiske øynene. Han så tilbake. Du klarte ikke gjøre annet en stirre, før det gikk opp for deg at du faktisk stirret på en "fremmed". Du ristet svakt på hodet og så ned. Du så at Justin smilte litt, før du snudde deg og gikk mot kantinen. Du satt med vennene dine, og da vennene dine begynte å smile veldig og se bak ryggen din, skjente du noen ta på ryggen din. Du snudde deg sakte, og smilte da du så hvem det var.


Hvem tror du det er? :)

Sorry for at delen kom veldig sent, siste (og første..) del for i dag! Og tusen takk for de søte kommentarene, dere er fantastiske! 


meeeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
21:25 @ 22.04.2012

Kjempe søt del daa <3 Hadde rett på forrige del, så tror jeg har rett nå også :p Jeg tror at det er Justin som står bak xD

Skrevet av: Karoline Pedersen -Justydbiebs.blogg.no
15:44 @ 23.04.2012

Mer! Du skriver kjempe bra! Hvor gammel er du?

Skrevet av: Kristine
16:15 @ 23.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.