Forever? - DEL 1

Da starter jeg første del av historien min. Det meste dere trenger å vite, får dere vite underveis i historien. jeg kommer til å skrive i andre-person, altså "du-person". du og Justin snakker engelsk til hverandre, men jeg skrive på norsk sånn at alle forstår. Jeg håper dere liker historien! Første del kommer ikke til å være så lang, men den blir lengre etterhvert.. :p

Men en ting dere burde vite:  jeg poster ikke ny del hvis det ikke er noen kommentarer på forrige del :)


Du var ei jente på 16 år, og hadde en lillesøster, Anna-Maria som var en stor Justin Bieber fan. Selv var du ikke så opptatt av Justin, men du hadde egentlig ikke noe imot ham. Du hadde en kjæreste, Jonathan, som var en utrolig hyggelig og søt fyr. Du og Anna-Maria var alene hjemme hos faren din (moren og faren din er skilt). Du elsket å passe på Anna-Marie. Hun var bare verdens nydeligste!

Du satt nede i stuen, og Anna-Marie var oppe på rommet.Du hørte hæy Justin Bieber musikk, og du måtte le litt, før du la fra deg boken du leste og tasset opp trappen. Du banket på døra og gikk inn. Du gikk bort til cd-spilleren og skrudde av musikken, og Anna-Maria stoppet å synge. Hun hadde tydeligvis ikke merket at jeg kom inn. "Hei! Jeg hørte på!" Sa hun med den søte stemmen hennes. "Jeg prøver å lese, musikken forstyrrer veldig." Sa du og trakk på skuldrene. "Javell" furtet hun og satte seg ved pc'en ute i gangen. Jeg fniste og gikk ned på kjøkkenet og ordnet meg litt cappuccino.

Du tok med deg kaffen ut i stua og skrudde på tv'en. Og selvfølgelig, det første du hørte var ett eller annet  om Justin Bieber. Akkurat da du skulle skifte kanal, hørte du noe du ALDRI trudde du skulle høre..


Det var første del! Hva syns dere?

-Og hva tror dere "du" hører? :)

 

Braa! :))

Skrevet av: Ingrid Maria
22:40 @ 21.04.2012

KJEMPE BRA!! Selv om jeg blogger her, kan jeg jo være fast historie leser? :p

PS! Tror (DN*) fikk føre at Justin kommer til byen :p :) <3

MERE!

Skrevet av: Karoline Pedersen -Justydbiebs.blogg.no
15:47 @ 22.04.2012

meeeeer, bra første del :)<3

gleder meg til mere :)<3

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
16:00 @ 22.04.2012

bare tenk grundig nok, så vet du hvem jeg er. Vi er venner på face og jeg vet veldig mye om deg, og du om meg :P Hvis du trenger et hint så er BESTEVENN en liten ledetråd..

MER?!?!?

Skrevet av: Hvis det er Rikke som skriver så kjenner du meg veldig godt og du vet nok hvem jeg er.
18:20 @ 23.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.