#DEL 21 Watch Out

Heia :)

Da maten kom la dere alt bak dere. - GOT U!! sa Justin og kastet en pepperoni på deg. Dere satt på et rom alene. - EEEYY!! sa du og lo nok en gang. - GOT U TOOO!! sa du og kastet et stykke med pizza på ham. - haha, du er så morsom, lo han og tok et jafs.

 


Da dere var på tur hjem, grep Justin tak i hånden din. Dere løp bort og satte dere på en benk. - Takk for en kjempe hyggelig dag, Justin, smilte du. - Jeg har hatt det kjempe gøy med deg ( DN*). Du er en kjempe morsom, søt og snill jente! Jeg har ikke møtt noen som jeg har ledd så mye med før, sa han og lo litt for seg selv. Dere satt å så utover parken som lå forran dere, da Justin plutselig begynnte å synge. - Im sexy and i know it, tuturututu tu tu turutututu, Swaggieeee. - Haha, nå ligna du på Deg selv, jaa, lo du og begynnte å danse. Justin stoppet opp, bøyde seg litt og spurte, - Kan jeg få denne "rare" dansen, (DN*)? su ble imponert av glede og takket selfølgelig ja. Du så for deg da Bella og Edward danset sammen på skoleballet. Helt alene i bak gården, omringet av lys og stillhet.

 

 

Dere danset frem og tilbake. Tilslutt var dere lei av stillheten, og begynnte å danse fortere. Dnasen endte bare opp med tull, jak og lek. - Sisten, ropte du og sprang så fort du bare kunne for at Justin ikke skulle ta deg. - ah! Bare vennt du! ropte han tilbake og lo. - IM A TEDDY BEAR WHO TRYING TO EAT HIS LITTLE FRIEND! lo han enda engang og sprang i full fart imot deg. Du kunne ikke lavære å spenne fot på ham. Han spratt langt bortover plenen, og du ble paff over det du hadde gjort når du så ham ligge midt på plenen i parken, og ikke reagere. - Justin??!! Jeg mente ikke.. Det var ikke meni.. JUSTIN!! skrek du og en tåre trillet ned. Du sprang bort til ham og snudde på ham. - BØØØ!! ropte han og du skvatt og hylte rett i fjeset hanns, - JEG HATER DEG!!!!! litt alvorlig i starten, men Justin var så rar i fjeset at du braste ut i en lang latter krampe.

Dere lå lenge på plenen og så opp på stjernene. - Den stjernen har jeg kalt opp etter deg, smilte Justin og snudde hodet sitt mot ditt. - Så søtt! Men duhar ikke bevis? fniste du. - BEVIS?? Hvem trenger vel bevis i .. han ventet litt før han ropte. - BIEBERWOOOORLD!! Du smilte til ham  og så på himmelen. - Bieberworld? Er ikke det den verdenen som bare finnes i hodet ditt? sa du. - Neh, det er den verden alle "spinatene" mine bor i.. - Hvem er spinatene? lo du og så på han igjen. - Mine Beliebers, lo han. - Jeg ble lei av å kalle dem Beliebers så jeg bestemmte meg for å kalle dem spinater istede, smilte han. - Kule... sa du litt mere nedvergende. - Haha, jeg bare tuller, sa han og rekte tunge. - Jeg fryser litt jeg, sa du. - Kom hit, sa Justin og klappet på skulderen sin for et tegn på at du skulle komme nermere. - Ok, sa du og flyttet den dit. Du lå på magen i armkroken til Justin. - Hva er det du ser på? spurte du ham. - Deg, vel? sa han og rynket pannen så du begynnte å le igjen. Han beveget seg nermere fjeset ditt, og du kunne kjenne pusten hanns nerme seg. Du lukket øynene, og leppene deres møttes. Dere kysset! Dere kysset faktisk! Han hadde varme og gode lepper. Dere kysset lenge, eller det føltes iallefall lenge ut. Da dere bevegde dere bort fra verandre, og lukket opp øynene, smilte dere bare til hverandre. - Takk, smilte du.

( dere, bare at det er mørkt! )

 

- Mere?

 

Historien nermer seg slutten, så om dere vil være historieblogger på bloggen her bare kontakt oss på facebook.


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 18.04.2012  @ 20:00 //Historie - Watch out
hits
Design og Koding av Silje Lien.