#Del 20 + Del 19 Watch Out

Heisann!

 DEL 19!

- eeh.. vell..Oy! Se der borte! sa du og pekte på fulen som fløy . - Oy! ropte han. - Hva er det egentlig, spurte ha etter det og fnniste. - fjott! sa du og lo. - Det er sky fritt og betyr at det blir en sol fyllt dag! lo du nok en gang. - Hva er klokken egentlig? spurte du. - fem over ett smilte han. - Blir du med å shopper senere i dag? bare du og jeg? sa Justin og røyste seg opp. - ok, gliste du. Da dere kom hjem ble det på en måte lakt en mørk sky mellom dere og alle stirret på dere. Da du skulle opp for å skifte til badetøy sto Ryan i døra. - Hey babe! gliste han lurt. - Hva har du i tankene nå? har du tenkt å spleise meg sammen med enda en av kompisene dine? lo du. - Nehei? jeg hadde bare tenkt å høre hvordan det gikk i ste jeg? lo han tilbake. - oh.. det startet med at han begynnte å forklare seg, og sjalusien min kom frem så vi gikk hver for oss, så ble vi venner igjen og dro til en strand å pratet ut og tullet litt.- Så? hva skjedde videre? sa han og satte seg i sengen. - han spurte om jeg og han kunne dra å shoppe sammen etterpå, smilte du. - men, kan du gå ut? skal skifte her lisom.. sa du og dyttet han ut, og lo. Du tok på deg en kul shorts og en hvit topp.

DEL 20! :


Da du kom inn til stuen gynnte plutselig alle å le. - Hva er det? sa du. - Eheeeyy! ropte Chaz som satt i sofaen og så rett på deg. - Hva er det dere glor på? spurte du Chaz, Ryan og Justin. Du så at Justin lo sånn at han nesten fallt bak sofaen, siden han satt på sofa hjørnet. - JUSTIN!! Hva er dte du ler av, fniste du. Du så at Ryan prøvde å presse ut noe, men greide det ikke. - PUPPEN DIN!! Skrek Justin ut i latter før han fallt på gulvet. Du så forbauset ned på puppene dine å så at ene puppen ikke var inne i bh-en. Du rettet litt på den og rødmet. - IM SEXY AND I KNOW IT! ropte du og lo. - Er det ikke nå du skal bli så flau, og løpe opp på rommet ditt? sa Ryan og så rart på deg. - Nei, trengs ikke. Dere tre har uansett stått å lur skikket inn på rommet mens jeg skiftet før så, dere ble ikke så overasket. - DET VAR JUSTINS IDE!!! Ropte Chaz og Ryan i kor og pekte på Justin. Han rødmet og sprang. Du flørte sprang etter ham og jagde han gjennom hele huset. Du skulle akkurat til å hoppe opp på passerygg til ham da han snublet og falt, noe som etterfulgt skjedde med deg også og du landet oppå magen hanns. Han hadde fallt i gelenderet oppe i gangen, så dere var helt alene. Da du fikk skøvet håret du hadde fått i fjeset bort, merket du at han lå å gliste menns han så deg i øynene. Dere snakket ikke det ene øyeblikket. Du hadde faktisk regnet med at det skulle ende opp med en romantisk kyss som i filmer, men neida. Justin var som vanlig en unormal gutt som måtte skeie ut litt. - Du er HOT'ass, sa han bare og gliset kom mere og mere frem. - IDIOOOOOT!! Hylte du mot ham og fortsatte å jage ham ned trappen og inn i stuen. Da dere endelig hadde fåt igjen pusten sa kom Chaz inn i tuen. Og uten å se deg, sa han. - Har du fått sjansen til å kysse (DN*) enda da? Du stirret på Justin og han rødmet nok en gang. Da Chaz så deg rødmet han også og sa. - Jeg tror jeg har kommet feil, og løp ut av stuen igjen.

Da lukket døren bak deg etter at du ropte hade til Ryan og Chaz. Justin tok tak i hånen din, noe som var litt rart. - Du er litt søt du, fniste Justin og tok armene i beskyttelses stilling så du ikke kunne slå ham. - tnaaww!! sa du og dultet til han i skulderen. Dere gikk ned til byen, menns dere fortalte de rareste ting til hverandre. Dere fannt ut at dere hadde my til felles. Ting som atr dere elsket å synge ( noe som var veldig openbart for Justin ) og at dere begge hadde en føflekk på høyre kinn ved munnen. Ting som at dere begge var venstrehendt, og at dere digget å ha det gøy, og brydde dere ikke om at dere dreit dere ut i blandt, og at det bare var gøy. Slik gikk dere hele veien ned til byen og lo.

( dere )

Justin Bieber Justin Bieber and Selena Gomez enjoy an afternoon stroll along the Santa Monica Pier. .

Da dere hadde vært på shopping, spurte Justin om Du ville være med på en resturant så dere fikk litt mat i magen. - Jeppsipepsi, svarte du sjenerøs. Dere tok det ikke som en date eller noe slikt, men visse andre folk hadde gjort det. Dere hadde hatt kameraer rundt dere nesten hele tiden, men ifølge Justin hadde dere vært veldig heldige i dag. En i pressen lurte seg innpå dere når dere skulle til å gå inn til resturanten. - Hey! Smil til kameraet, så folk får vite at dere er det nye hollywood paret! Justin overså det bare, menns du ble litt irritert og sa, - Hva er egentlig meningen? Justin trakk deg bare unna. - Hva vil du ha å spise? Jeg spanderer, smilte Justin. Du kunne ikke la være å få e skylls følelse. Han hadde protestert i hele dag på å kjøpe ting til deg, og du hadde bare betalt en ting selv, og det var en kul lue. - Vi kan jo bestille Pizza? smilte du. - Jepp, tenkte å spørre dge når du hadde sakt hva du ville ha, lo han. Da der hadde bestillt, sa Justin. - Når skal du hjem til moren din igjen? du kjennte en klump i magen vokse når du tenkte på det. - Neste uke, sa du trist. - Jeg vil ikke at du skal dra! sa Justin bestemmt. - Jeg bor bare noen kvartaler unna, Justin, smilte du, men du følte fortsatt sorgen deppe. - Når drar Chaz og Ryan? spurte du ham. - om to uker, de fikk bli lengere, smilte han. - ok, sa du trist. - Du får komme så ofte du vil! om jeg ikke er hjemme skal du få nøkkelen jeg har til reserve og bruke huset som om du bor der! Jeg skal prate med mamma, smilte han. Da maten kom la dere alt bak dere. - GOT U!! sa Justin og kastet en pepperoni på deg. Dere satt på et rom alene. - EEEYY!! sa du og lo nok en gang. - GOT U TOOO!! sa du og kastet et stykke med pizza på ham. - haha, du er så morsom, lo han og tok et jafs.

 

- Mere?


POSTED BY; Karoline Bieber

 

Én kommentar // 15.04.2012  @ 20:09 //Historie - Watch out
meeeeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
20:27 @ 15.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.