Hvordan få flere lesere til bloggen?

Hei:)

Det kan være ekstra interessant å lese blogger som er på topplisten av Blogg.no, blogger som har mange lesere og slikt. Men hvordan skal blogger som ikke er så kjennte bli mere kjennt? Det spm har jeg stillt meg selv 1000 ganger sikkert. Jeg kom frem til en tanke også! For oss fleste Justin Bieber bloggere, kan det være vanskelig å komme til topps, pga at det er mange hundre JB blogger på Blogg.no.. Da er det sikkert 97% av de som spør seg selv om det samme spørsmålet som jeg gjør. "Hvordan får jeg flere lesere på bloggen?"

Jeg har som sakt kommet opp til et veldig stort og for noen et uretferdig poeng! Noen Beliebers / også andre bloggere er mere "populære blandt folk" enn andre er. Det kan selfølgelig være et stort + for Bloggen. Dette kan også være litt urettferdig for enkelte. De prøver så godt de kan å komme opp i høydene blandt andre folk, men får det ikke til. Da er tipset mitt, som jeg følger også!

VÆR DEG SELV! Ikke vær frekk, ikke vær spydig mot andre, og helst prøv å være med...

 

 

 

Jeg har litt problemer med å tro på meg selv.. har dere noen tips til hvordan vi kan få flere lesere?


POSTED BY; Karoline

2 kommentarer // 14.04.2012  @ 11:35 //Oss
Det er jo det tipset du har da, noe som er et bra tips !

Men du/dere kan jo også, spørre leserne deres og venner. Om dem kan foreslå bloggen videre, til andre som er interesert i Justin. Også kan dere spørre andre bloggere, om dem kanskje kan linke dere til. Så kan dere også si, at om dem linker dere til. Så linker dere, dem til . Så får dem, noe tilbake. Om dem vil da . Mere enn det vet jeg ikke, men kanskje også det hjelper om dere kommentere på andre, sine blogger. Som kommenterer, på deres. Ikke vet jeg, men det er noen ideer/tips i alle fall. Håper dere får flere lesere, og jeg syns dere er utrolig flinke ! :)<3 Klem fra meg :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
11:40 @ 14.04.2012

Dette er mitt tips!

1. starte med historiebloggen om jb mye kisse bilder i historiebloggen

2.Kommentere andre blogger og skrive bloggardessen deres på de komentarene

3.legg ut vidio på youtube om bloggen deres

digger bloggen deres kan dere vere så snill og starte med historie bloggen om JB!!

Skrevet av: sara
21:17 @ 14.04.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.