Til alle våre lesere...

HEi,

Jeg vil først og fremst si at vi er utrolig glade i dere! Tusen takk for at vi får lov til å ha dere til lesere. Dere har holdt oss på #1 på topplisten over Namsos i 2 og en halv uke nå,med noen dager på #2 eller #3:)  

Men det eg egentlig skulle fortelle var at i går skrev jeg/vi en facebook status på justy D biebs bloggerne sin face at om noen ikke melder seg til å være gjestebloggere resten av påsken, er jeg helt nøtt til å stenge den! Jeg vil helst ha litt familie tid i påsken jeg også, så det går ikke an at jeg skal bruke mange timer dagen.. jeg har jo lyst, men jeg vil helst tilbringe så mye tid som mulig sammen med familien min som de fleste andre gjør i påsken! Mariette har fortsatt pause fra bloggen, men kommer tilbake til bloggen Mandag eller Tirsdag. Siri Emilie er så hytta i påskeferien, og kan derfor ikke blogge. Håper dere forstår situasjonen

OM NOEN IKKE MELDER SEG SOM GJESTEBLOGGERE INNEN KLOKKEN 16.00 I DAG, STENGER JEG BLOGGEN FREM TIL MANDAG/TIRSDAG!!

til dere sm ønsker å melde dere skriv en kommentar til dette innlegget, med eventuell facebook link så jeg kan få snakket og sett hvem du er!

 

 


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 06.04.2012  @ 12:36 //Oss
hits
Design og Koding av Silje Lien.