DEL 18 Watch Out Mini Marathon 27.03.2012

Hei!

- Justin! Om du er så veldig forslsket hvorfor sier du det ikke bare til henne da?! sa du tilbake. - Fordi, Jeg har både prøvd å si og hinte det til henne! sa han og braste ut i gråt. - Jeg forstår meg ikke på deg jeg! sa du og løp.

 


Du satt lenge på en benk i skogen mens samvittigheten kom mere og mere inn i hjertet ditt. Dere hadde ikke gått lengre enn 20 skritt før dere skillte lag igjen. - (DN*) er det deg? hørte du en stemme bak dg si. - Jepp, eg sitter her, sa du og tørket bort tårene. - Jeg er så lei meg for i ste! jeg skulle ikke ha skreket tilbake og jeg ønskr at du skal høre godt etter og høre alt jeg har å si før du kommenterer, ok? sa Justin og satt seg ved deg. - Jeg snakket med Chaz og Ryan i telefonen for ikke så lenge siden og da sa Jeg at jeg var så inderlig forelsket i en jente! De fikk meg ti å si navnet hennes, og det var deg! på bursdagen min gjorde jeg en stor tabbe. Planen var å ta deg med ut for å snakke, men det gikk jo helt til dundas for Selena ville ikke slippe meg og jeg ble helt nødt til å bli. Jeg ble beruset, og det for første gang og det skal ikke skje så ofte, det kan jeg love deg! Jeg gjorde nemmelig verdens største tabbe der og da. Jeg liker ikke Selena, og jeg løy ikke da jeg sa det til deg! sa han og en tåre trillet ned på kinnnet ditt. Du var helt stille å prøvde så godt du kunne og ikke gråte. - Unnskyld! håper du tilgir meg, smilte han og ga deg en klem som du følte godt for å gjengjelde! - Selfølgelig! du er min bestevenn, og kommer alltid til å være det! forsikret du han. - Ikke noen flere fortids dommer! vi starter helt på nytt, eller iallefall nesten helt på nytt! allt som har skjedd har skjedd og alt som er sakt er sakt, smilte Justin. - Får jeg lov til å holde dem frue? sa Justin og lagde en rar stemme menns han tok frem sin høyre tånd og løftet deg opp. - Ja, herre, lo du og begynnte å springe ut at skogen i all verdens fart. Da dere kom ut på fortauet igjen sa Justin, - Kan jeg og du kjøre en plass? smilte han og tok deg rundt hoftene og vugget frem og tilbake. - Jepp! overask meg MAANN!! ropte du og begge begynnte å kjempe le.

Da dere omsider kom frem til en parkeringsplass, parkerte dere og gikk ut. - Bare følg etter meg du, smilte Justin og begynnte å jogge bortover en liten vei. Da dere kom rundt et lite fjell berg, kunne du høre bølger suse et sted. - Hvor skal vi? sa du spent. - Et sted, lo han. Dere kom plutselig på sand og så et stort hav og solnedgangen rett forran dere! - WOW HOLY BIEBER!! ropte du. - Holy Bieber? sa Justin med en snodig grimase. - Ja? er det ikke det man sier her i strøket'a? sa du og gjorde deg veldig ''hiphoppete''. - Har denne stranden vært her hele tiden? gapte du. - Ja, det er en privat strand, smilte han. - Ashley og Ryan eier den, smilte han bredt. - Der er huset dems, sa han og pekte bortover og litt opp på en liten fjellhylle. - WOW HOLY.. sa du og så ropte plutselig Justin - HOLY JUSTIN BIEBER! og du begynnte å le igjen. - Du må ha en slaks Fnise og le sykdom, for du ler av alt som egentlig ikke er meningen å le av, lo han. - Du også! du har slike spøker som det er umulg å ikke le av, men som egentlig ikke er meningen å le av! lo du enda høyere. Dere satte dere med på strandkanten og kastet steiner. - Vet du at du til tiderer ganske søt? sa du og så på solnedgangen. - TIL TIDER '' LITT'' SØT???!! sa han å kilte deg på magen. - ikke kill meg!! hylte du og braste ut i et nytt latteranfall. - Vel du er veldig søt! sa du før han begynnte å kille deg igjen. - æææ!! OKEY!  Du er kjempe søt, kjekk, omtenksom, verdens søteste gutt jeg vet om! lo du og Justin stoppet. - Prøver du å si at du liker meg? fniste han.

 

- Vil dere vite hva svaret til (DN* ) er?


POSTED BY; Karolin eBieber

3 kommentarer // 27.03.2012  @ 19:27 //Historie - Watch out
ja!!

mer!<3

Skrevet av:
21:25 @ 27.03.2012

MEEERRR et lite tips skrive deler hverdag siden eg holder ikke lengre :D

Skrevet av: belieber
21:13 @ 29.03.2012

MEEER !!!!

Skrevet av: anniken(en som elsker å lese historier!!! ) :D
22:02 @ 31.03.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.