DEL 16 Watch Out Mini Marathon 27.3.2012

Heia :)

Først vil jeg bare takke alle dere som faktisk leser og ikke minst kommenterer denne historien! faktisk satte dere rekord på Watch Out i kommentarer på forrige del ( 15 ) og det er bra det ! PS! Pattie sier noe stykt om Selena, men jeg er ingen Selena hater selv om jeg skriver det slik i teksten!

Dere har drukket litt for mye og du Justin har sviktet en person i kveld. Oppførselen din som jeg har forstått og hørt fra folk nå får konsekvenser i morgen! Hørte dere Pattie si ute fra gangen. 


- Mener hun virkelig at han skal få konsekvenser for å hatt det gøy på 18- års dagen sin? spurte du Ashley. - aner ikke, gå å spørr henne du, smilte hun til deg. Du gjorde faktisk akkurat det. Du gikk ned og bort til Pattie. - Mener du virkelig at han skal få konsekvenser for å ha hatt det gøy på sin egen bursdag? Halo, jeg har ikke vært forelsket eller interessert i ham, før Ryansa at Justin likte meg! sa du bestemmt. - Ok, kanskje jeg overreagerte litt der. Jeg ønsker bare a du ikke skal bli skuffet og at Justin skal velge feil jente. Han har vært sammen med Selena før, og jeg vil ikke si at Hun er så serlig hyggelig alltid mot Justin, pluss at hun er to år eldre enn han, sa Pattie og fiklet litt med genseren sin. - Ok, jeg var bareredd for å ødelegge de fine minnene hans når han vokner i morgen, smilte du, ga henne en klem og gikk opp.

Neste morgen sto du opp, stellte deg og satte deg ned i sofaen på stua med pysjen. Skolen din hadde stengt i syv uker på grunn av flytting og ombygging, så du fikk ikke sett Lena på en stund. Da du satt der å så på tv kom du på en fantastisk god ide. Lena kunne kanskje komme å besøke dere her hos Justin en tur neste uke,eller når det passet for Pattie og Justin! Da Pattie kom inn på stuen, skvatt hun til når hun så deg. - Å, hei er det bare deg (DN*), sa hun og pustet letet ut. - Ja, jeg sto opp tidlig i dag. Fikkikke sove lengere, lo du. - Ja, haha, du er vel så spent på hva som skal skje hr i dag! lo hun tilbake. - Tusen takk for at jeg får bli her, men jeg tror nok jeg må hjem snart, sa du å så ned. - Nei!! Vi har blit så glade i deg på disse ukene, så vi vil helst ikke at du skal dra! sa Pattie med litt trist engstelighet. - Er du så sikker på det? sa du og så på henne. - Ja! selfølgelig? du er som en datter for meg nå, sa hun og smilte. Hun gikk bort til sofaen og satte deg ved deg. - Jeg synes at Justin har blitt så anderledes når du er sammen med ham, og med anderledes mener jeg det positivt! han har blitt en helt annen person, og det takket være deg. - Så, du vil ha meg herbare på grunn av at jeg har forandret Justin? sa du og skrudde ned lyden på tven. - Nei, eller vek det er en av grunnene, men jeg er glad i deg. Du er på en måte blitt en del av oss! sa hun og fikk en rendende tåre. - Tusen takk Patricka! det var dnoe av det fineste jeg noen gang har hørt, sa du og fikk blanke øyne av tårer.


( lat som at det er deg, ikke Selena! )

Tårene og gleden mellom deg og Pattie ble plutselig brutt av en '' tnååaaa'' lyd fra trappen!

 

- Mere?


POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 27.03.2012  @ 16:06 //Historie - Watch out
hits
Design og Koding av Silje Lien.