DEL 15 Watch Out - Spennende del!

 

Hei :) 

Det som er merket med tykk, svart skrift er fortsatt det Dramatiske !

- (DN* ) , jeg visste ikke! han er helt sikkert full! Planen hanns var å ta DEG med ut for å ''snakke'', sa han. Du vrengte deg bare unna han med tårer i øynene.

 

 


 

 

Folk begynnte å klappe og Carly kom frem. Du orket ikke være der lengere så du gikk ut i bakgården å satte deg ned på en benk ved fontenen. Du satt der lenge å tenkte. ? Tenk om han ikke liker meg, sa du stille til deg selv. ? Han gjør det! Hørte du en stemme bak deg si. ? Han er full og vet ikke hva han skal gjøre, han hadde en plan og den gikk ut på å ta deg med ut så dere kunne gå dere en runde her i parken, men han gjorde det ikke. ? Jeg tror han glemmte det., sa Ryan B og satte seg ned ved siden av deg. ? Om han virkelig hadde likt meg hadde han gjort det, og ikke bare fordi at han måtte. ? Det er jo sant, men når folk blir beruset er man slik. Justin har ike pratet om andre siden han traff deg, forsikret Ryan deg. ? Er det sant? Sa du og fikk et smil om munnen. ? Ja, helt sant, svarte han deg og ga deg en klem. ? Justin er heldig som har en så god venn som deg, smilte du. ? Det er du også, jeg er jo din venn også? Sa han og så på deg. ? Ja, lo du og røyste deg opp og kostet av støv fra benken av kjolen. ? Skal vi gå inn? Sa han. ? Nei, jeg tror jeg vil hjem, sa du og smilte. ? Jeg følger deg jeg, sa han og dere begynnte å gå. ? Har du kost deg litt i kveld da? Sa han å begynnte å hoppe litt. ? Jepp, det har jo vært kjempe gøy! Sa du og hoppet slik som Ryan. Du hadde jo vært der nesten hele festen for det var bare en time til den sluttet. ? Herme gås, herme gås! Ropte Ryan. ? Du er en hermegås din and, lo du. ? YEAH MAN! Sa han og du lo enda mer.

 

Da du kom hjem, satt Pattie og moren til Ryan og Chaz i stuen. ? Hei, kommer du alene? Sa Pattie. ? Nei, Ryan ble med. ? Hei, er mamma kommet? Ropte han fra gangen. ? Ja hun sitter her, ropte Pattie tilbake. ? Men hvorfor kommer dere alene? Har det hendt noe? Sa moren til Ryan. ? Justin hadde jo planer som du vet, Pattie, begynnte han. ? Ja? Gikk det ikke bra da? Sa hun bekymret. ? Han tok heller med Selena og kysset henne på bilder og slikt! Sa han og ble sint. ? HVA?! Han er helt sikkert bare beruset! Sa Pattie alvorlig. ? Kom bort hit jenta mi, smilte hun og klappet på en ledig plass ved siden av seg. ? Han kommer til å angre, sa hun og ga deg en god klem. ? Det er mat som er satt frem på kjøkkenet, så bare gå og ta dere noe, sa hun. ? Tuaen takk, smilte du og gikk på kjøkkenet. ? Hvordan kunne han gjøre noe slikt? Hørte du Pattie si til Ryan når du gikk. ? Vet ikke jeg, sa Ryan oppgitt. ? Men han kommer til å angre etter jeg har pratet litt alene med ham i morgen, hørte du Ryan si før du rundet hjørnet inn til kjøkkenet.

 

Du lå i sengen da du hørte dørene ble opnet og Chaz, Justin, Ashley , Kenny og en person til komme. Ashley kom rett inn på romme ditt. ? Jeg skjønner deg godt! Sa hun bare og satte seg i sengen din. ? Justin og Selena satt å kysset i parken, men jeg ønsket ikke si noe til deg, sa hun. ? Jeg hørte at Ryan hadde snakket med deg og fulgt deg hjem, fortsatte hun. ? Det er helt ok. Har du vært hjemme lenge? Spurte du. ? Ja, eg kom like etter at du gikk opp hit. ? Jeg tror Justin og Chaz kom hjem nå, sa hun bekymret. ? Snakket du med Justin? Sa du og hevet et øyen bryn. ? Jepp, og jeg tror han angrer. - Justin og Chaz! Nå går dere rett opp å legger dere. Dere har drukket litt for mye og du Justin har sviktet en person i kveld. Oppførselen din som jeg har forstått og hørt fra folk nå får konsekvenser i morgen! Hørte dere Pattie si ute fra gangen. 

 

 

 

 

- Mere? Hva tror dere konsekvensene blir

 

 

POSTED BY; Karoline Bieber5 kommentarer // 22.03.2012  @ 18:57 //Historie - Watch out
meeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
20:11 @ 22.03.2012

mer!<3

bra historie;)

Skrevet av:
20:55 @ 22.03.2012

kommer det mer? vil gjerne det skjønner du

Skrevet av:
14:17 @ 25.03.2012

Anonym:Ja, det kommer mere ;) men jeg har hatt det allt for travelt de 2 siste dagene til å poste ;)

Skrevet av: justydbiebs - Bloggen om Justin Bieber
16:36 @ 25.03.2012

mmmeeerreee

Skrevet av:
15:45 @ 27.03.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.