DEL 14 Watch Out - Dramatisk del!

Heisann :)

Det som er merket med tykk, svart skrift som denne er det som er dramatisk!

Jentene ble vist frem til Jentedoen og Guttene til Guttedoen. Du kledde deg i en ikke allt for kort skjole, men ikke en lang heller, og hadde stilige pumps.


Når alle jentene hadde kledd på seg, ble dere vist frem til ''sminke rommet'' hvor dere skulle bli sminket og ordnet på håret av profosjonelle makeup artister. - Så nydelig du er! sa Pattie og kom bort til deg og ga deg en klem. - Tusen takk, du også! Du kledde kjolen kjempe godt, sa du tilbake og dere satte dere i hver deres stol. - Tror du Justin kommer til å bli glad? sa Pattie å så ned. - Ja, det tror jeg. Han kommer til å kose seg kjempe mye Pattie! svarte du henne. Stylistene begynnte først med smingen. De tok på maskara, litt øyenskygge, og litt foundation under øynene så ikke det ble skygge under dem. De hadde ikke allt for mye sminke på deg og prøvde å få dere så naturlig sminket som murlig. Resultatet ble kjempe fint. Du følte deg for første gang naturlig pen med sminke. Du så bort på Pattie som akkurat ble ferdig. - Du er jo helt bedårende nydelig du! sa du gapende. - haha, ja det er folk som sier det, sa hun og små lo og fikk deg også til å fnise, igjen.

- Han kommer! ropte Ashley B, og alle stillte seg opp bak en vegg. Ashley B hadde fortalt deg at Justin skulle få binn om øynene når han kom inn til selskapet han ikke visste om. Lyset ble skrudd av og døren ble opnet. Alle var helt stille. Justin fikk tatt av seg båndet, og dere hørte han si. - Hvor er lys bryteren? - Den er derborte sa han, og Justin kom gående bak hjøret og skrudde på lyset. - GRATULERER!! ropte alle sammen i kor. Justin hylte som en stor Jente. - ÆÆÆÆÆÆÆ!!! Han ble stående å få tilbake pusten menns dere sto å kjempe lo. - Kan dere slutte å skremme meg slik! sa han og lo. - Gratulerer med dagen, sa dere. Musikken ble skrudd på og folk gikk og pratet med andre folk og Justin fikk mange gratulasjoner. Pattie gikk bort til mikrofonen. - Kan allesammen ha øynene rettet mot meg i noen minutter? sa hun inn i den og folk snudde seg og begynnte å klappe. - Jeg vil først og fremst gratulere sønnen min med å bli lovlig! sa hun og det oppsto en lang applaus fra hele fest salen. - Vi voksne kommer til å være her til i ti tiden i kveld og sa overlater vi festen til dere ungdommer. - De eneste som kommer til å være her da er vakter og Kenny, sa hun. Hun begynnte så med en veldig rørende tale før musikken ble skrudd på igjen og dansingen begynnte igjen. Etter en stund le det mat og ale satte seg på plassene som var stillt opp. Du satt mellom Ryan B og Justin som hadde Chaz ved seg igjen.

menns dere satt å spiste ble det også satt på en video fra livet til Justin, og flere bursdags videoer fra fansen og slikt ble spillt av.

Justin satt å tullet hele tiden og de som var 18 eller over fikk lov til å drikke alkohol, så du, og Jaden som også var der hadde ikke lov til å drikke, men det gjorde deg ikke noe. Du holdt mest sammen med Ashley Tisdale, Ryan G, Ryan B, Chaz og Carly Rae Jepsen på festen, og du fannt ikke Justin. Dere danset og tullet hele tiden. - Skal ike du synge? spurtedu Carly og prøvde å få henne til å høre det igjennom musikken. - Ja, men det er ikke enda smilte hun. 

- (DN*) ? sa Ryan B og kom bort til øret ditt og sa, - Kanskje du har en sjans på Justin i kveld? Du skulle akkurat til å svare da Chaz plutselig hoppet opp på en av bordene. Han så litt full ut i den grunn. - Eheeeyy, dameer her har dere godsakene, sang han og danset. - Han er full, ikke bry deg om han, sa Ryan. - Jeg vet ikke helt jeg, ser ut som at han koser seg sammen med de andre jentene, for jeg har ikke sett ham. - Det har faktisk ikke jeg heller, sa han og ble forkymret. Dere gikk bort til folk og spurte om de hade sett han, men alle svarte nei. helt til dere kom bort til Ryan G. - Ja, han og Selena gikk visst ut herfra i ste, smilte han. - Han og SELENA??!! sa Ryan B. - Ja, Justin sa at de bare skulle ut en tur for å få frisk luft, sa han og gikk. - Hva?! du sa at det var over og ut mellom han og Selena du?! sa du. - Se der kommer de! sa han. - SMIL TIL KAMERAET DA 18 ÅRINGEN! sa en gutt du ikke visste om. Selena tok armene rundt Justin's nakke og Justin kysset henne på kinnet. - (DN* ) , jeg visste ikke! han er helt dikkert full! Planen hanns var å ta DEG med ut for å ''snakke'', sa han. Du vrengte deg bare unna han med tårer i øynene.

 

- Mere? Hva tror du kommer til å skje nå?


POSTED BY; Karoline Bieber

2 kommentarer // 22.03.2012  @ 12:55 //Historie - Watch out
meeeer <3

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
14:40 @ 22.03.2012

Mere!! Helt klart det er jo kjempe spennende.. :.-)

Skrevet av: Frida
16:50 @ 22.03.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.