DEL 13 Watch Out

Heia ♥

- Hva er det du ser på? du vet at jeg er opptatt ja? sa du på tull. Du var jo ikke det. - Ayayay! Hva vil Justin si når han får vite det må'n tro, sa Ryan og tok hi five med Chaz.


- Han liker meg ikke! og dere har ikke bevis på det! Han er jo opptatt av Selena, sa du og så ut ruten. Nå kjennte du noe rart gå gjennom kroppen din. Hvar det det du trodde dte var? Sjalusi?! Nei, nå må du gi deg, tenkte du. - Ikke det han sa til oss i telefonen i går iallefall, sa Ryan å så bort på deg. - Bare innse det gutter, han er ikke interesert i meg. Han har enda ikke kommet over Selena, og ... Lengere kom du ikk før Chaz overdøyde deg med et stort '' APP APP APP!! ''. - Justin har kommet over Selena for lengst! - Men uansett er jeg ikke pen nok for Justin, sa du og fikk tilbake sjalusi følelsen. - Vent, du er sjalu du? sa Ryan. - Neei.. Jeg er ikke det! ropte du. - Duu? vi har netopp møtt deg, og vi liker deg allerede! Du er en kul jente og har en god personelighet slik vi har sett fra deg nå, smilte Chaz. - takk for støtten gutter. - Hvordan møttes egentlig du og Justin? spurte Ryan og du begynnte å forklare allt fra bunn.

Da dere kom hjem, hjalp du Besteforeldrene og Pattie med rydde opp hjemme i huset, og Pattie tok et par telefoner. De hadde planlakt en overaskelses fest for Justin og Carly Rae Jepsen hadde fått lov til å gjestesynge. Du skulle få møte Ashley Tisdale og mange slike kjendiser på partiet. - (DN*) ??? ropte Ryan ovenfra og du sprang opp trappen og inn på rommet i full fart. Da du kom inn på gjesterommet hvor de skulle sove, var det helt still eog ingen var i rommet. Ikke som du visste ialefall. - Gutter?er dere her? Du så deg rundt om i rommet å la mærke til et bilde som hang ved garderobeskapet. Det var Justin sammen med besteforeldrene før de skulle dra til Atlanta og bli der for godt. Justin så veldig trist ut samtidlig som at han så kjempe glad ut. Du kunne kjenne en tåre renne endover kinnet ditt. -åhh.. går det bra med deg, hørte du en stemme si bak deg. du snudde deg og så rett på Ryan. - Jada. Bare litt rørt. Skjønner ikke hvordan ting i livet mitt egentlig henger sammen, sa du. Det oppsto en pinlig stillhet mellom dere da Chaz plutselig kom sprettende inn på rommet med knall rosa lebestift, rosa øyenskygge og penkjolen til Pattie. Han hadde til og med Pumpsene dine! - BABY, BABY, BABY OOOOHH!! lød det ut av han. Du kunne ikke annet enn å le. - Har du vært i klesskapet til Pattie igjen? lo Ryan. - Jepp! Dere hørte plutselig skritt komme oppover trappen. Chaz spratt bak døren og poserte som en supermodell. - Hva er det som foregår her? sa Pattie smilende. - Eh.. Jeg bare prater ut om forferdelige følelser med noen som forstår seg på meg, diktet Ryan opp på en teit måte. Du tittet bort på Chaz som Pattie ikke hadde sett enda. Han lagdeen skikkelig fjortis munn og gjorte en jente ting med ene hånden. Du begynnte å kjempe le og la deg ned på gulvet. Pattie så først på deg før hun snudde seg mot Chaz og så forskrekket på ham. - Igjen? seriøst? sa hun og hevet et øyenbryn før hun også braste ut i latter hun også. - Det der må vi ha bilde av!! hahahaha.. Dere hørte små latter hulk etter henne helt ned på kjøkkenet og opp igjen. Hun tok frem et speilrefleks kamera og tok bilde mens Chaz poserte som en supermodel, noe som fikk deg til å le enda mere!

 

Noen timer senere ...

 

Justin hadde fått beskjed om at han skulle på enda et Talkshow, David Letterman og at han skulle pynte seg for det var fint å pynte seg. Du, besteforeldrene, Scooter, Ryan G, Chaz, Ryan B, Pattie, og resten av familien tok med dere penklærne og sminken for jentene og dro til lokalet festen skulle holdes på. Da dere kom var det færdig dekket og musikken var fikset og allt var klart. Jentene ble vist frem til Jentedoen og Guttene til Guttedoen. Du kledde deg i en ikke allt for kort skjole, men ikke en lang heller, og hadde stilige pumps.

( din outfit )

 

- mere?


POSTED BY; Karoline Bieber


Én kommentar // 20.03.2012  @ 21:07 //Historie - Watch out
meeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
21:25 @ 20.03.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.