Original Photoshoot video! - TOPP.NO

HEisann :)

Justin Bieber viser en helt ny side av seg selv når han pryder forsiden av magasinet «Complex» i forbindelse med 10-årsjubileuemet deres.

Den populære gutten, som nylig feiret 18-årsdagen sin, setter foten sin i bokseringen og ser både forslått og blodig når han poserer på bildene for Tony Kelly.

I intervjuet med magasinet forteller han blant annet om det svært offentlige forholdet med Selena Gomez, i tillegg til det nye albumet hans «Believe».

Justin bruker en formue på dette

- Folk må ta en sjanse å lytte!

Musikkprodusenten til Justin Bieber avslørte kort tid etter bursdagen hans at den unge stjernen begynner å bli voksen, og at vi kan vente oss en endring i musikkstilen hans.

Og det er ingen tvil om at Justin er spent på reaksjonene til fansen når han slipper det nye albumet, og han innrømmer at han kjenner presset.

- Jeg føler jeg ahr et ansvar for å bli så stor jeg bare kan. Hvis jeg lager dårlig musikk, forventer jeg ikke at noen vil like meg. Folk må ta en sjanse og lytte.

- Det største problemet er å få folk til å føle at det faktisk er kult å lytte til min musikk, forteller sjarmøren til magasinet.

Kjøpte luksusvilla til 56 millioner

Når det gjelder forholdet til kjæresten hans Selena Gomez forteller Justin at det aldri hadde funket hvis de skulle skjult forholdet deres.

- Det er umulig og skjule forholdet. Da må jeg ta en bil og hun ta en annen før vi møtes på en spesiell plass. Det er ikke engang et forhold, du bare gjemmer deg for alle. Det er uretferdig og usunt, forteller han. 


PS! pcen klikket.. så derfor ble det så stor skrft ... 

- Hva synes du om den nye photoshooten?

POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 20.03.2012  @ 16:45 //NEWS
hits
Design og Koding av Silje Lien.