ADRESSA; Var på vet til Lerkendal

HEi,

Nesten til Trondheim: Stein Vanebo og Svein Bjørge hadde et bud inne på Justin Bieber med tanke på Lerkendal, men Bieber flyttet turneen.
Foto: SCANPIX

Men Justin Biebers turné ble flyttet. I tillegg manglet kun 200 000 kroner for å få Bon Jovi til byen.

Det avslører Stein Vanebo, mangeårig plateselskapsmann, konsert- og festivalarrangør. Samtidig lover han at samarbeidet med RBK om å få store stjerner til Lerkendal fortsetter.

? Vi var så nær Bon Jovi-konsert som vi kunne være uten at det ble noe av. Det var kun tilfeldighetenes spill, sier Stein Vanebo.

LES OGSÅ: Trondheim først i Stones-køen

sammen med arrangørpartner Svein Bjørge hadde han også et bud inne på Justin Bieber-konsert på Lerkendal til sommeren, men Biebers turné ble flyttet.

? Dette er jo en motivasjon for å fortsette, selv om det er skuffende når det ikke går, sier Vanebo, som har nye konsertarrangementer på gang.

Bud på to stornavn

? Vi har lagt inn bud på to store internasjonale artister med tanke på neste vår. Begge konsertene planlegges til Lerkendal, forteller han, men vil ikke røpe hvem det er snakk om. Han legger til at næringslivsaktører har vært flinke til å støtte opp om prosjektene.

?Da vi fikk Bon Jovi på kroken, skaffet vi til veie 1,8 millioner dollar på 48 timer. Uheldigvis ble vi overbudt av Moskva med 200 000. Ting skjer fort i denne bransjen, men vi er i stand til å være på banen raskt, forsikrer Vanebo.

LES OGSÅ: Stones i Granåsen eller Rihanna på festningen?

- Rockere på brakka

Stein Vanebo samarbeidet med RBK da Bon Jovi ble aktuell, og dette er noe han vil fortsette med.

? Jeg har aldri møtt noen motstand mot Lerkendal-konserter hos Rosenborg, og det vil neppe forandre seg med regimeskiftet som har funnet sted nå. Med Ivar Koteng og Hroar Stjernen er det jo to rockere på brakka. Jeg tror de spiller musikk høyt når de kjører bil, sier han.

Støttespillere uten medbestemmelse

Næringslivets holdning til store konsertarrangementer i Trondheim har ifølge Vanebo også forandret seg de siste årene.

? Det er slutt på den tiden da støttespillere ville være med på å bestemme hvilke artister som skulle komme. Nå er målet for våre partnere å få store artister til Trondheim. Det er ikke lenger fanbasert, men gjort med tanke på byens beste. Det er viktig å få til slike arrangementer for å lokke flere av de største artistene hit, konstaterer han.

 

Kilde; http://www.adressa.no/kultur/musikk/article1789877.ece

 

Aner ikke om han kommer til å dra til Lerkendal senere, eller om det er helt uaktuellt i denne sammenhengen.. Men det aner vi ikke. Det er bare at Turneen ble flyttet litt på pga jobbing i studio og slikt, kan godt hende at Lerkendal fortsatt ligger på vent :) Så ikke frykt Trøndere!

Men om han ikke kommer til akkurat Lerkendal, kan han jo komme til Oslo?

- Hva tror du?


POSTED BY; Karoline Bieber
2 kommentarer // 14.03.2012  @ 17:01 //NEWS
tror ikke han kommer

Skrevet av: // therese anti og heidi mohrsen
17:02 @ 14.03.2012

HAN MÅÅ KOMME!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAN HAR JO IKKE VÆRT HÆR!!!!!!!!!(tror jeg)

Skrevet av: Frida Skjevik♥
17:20 @ 14.03.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.