DEL 11 Watch out!

Heisann :)

Bruce satt ved kjøkkenbordet med tårer i øynene. - Det er jo ikke lenge siden at han rømmte fra skolen og hjem til oss, sa han etter et par hulk. - Er dere klare til å Move on jenter? sa Scooter og gjorde en rar ting med føttene. - Jepp, we'r ready! sa Ashley. Dere gikk ut mot bilen.


- Skal vi kjøpe gave til Justin? Spurte du da dere satt i bilen. ? Ja, vi drar bort til Ellen med bursdagsgaven senere, svarte Kenny. ? Kult! Sa du. ? Så jeg får møte Ellen ?! sa du kjempe spent. ? Jepp. Du skal få snakke med henne også., sa Scooter. ? Dette er mye bedre enn å være hjemme sammen med fake venner, sa du og så ut vinduet. ? Dette er ditt nye liv, (DN*) , smilte Ashley. ? Livet ditt er helt forandret. Det at du henger sammen med oss kjendiser er ikke bare tilfeldig, vi kommer til å bli dine nye ekte venner, sa hun og så ut vinduet hun også. Dere parkerte ved en bil foretning. ? Skal han få seg en bil av oss? Sa du helt hyper. ? Jepp, det skal han. Og bilen er fra alle oss fire, smilte Kenny menns dere gikk inn. Scooter gikk bort til noen menn og de viste ham veien inn til verkstedet der bilen sto ferdig montert og klar for bruk. ? Her er gliset, sa Kenny og klappet seh i hendene. ? Tusen tusen takk skal dere ha for en kjempe innsats med bilen! Sa Scooter. ? Jeg overfører pengene til kontoen senere i dag eller i morgen, sa han. ? Jeg kjører bilen til Ellen, menns dere får ta bilen, sa Scooter og så bort på oss. Vi gjorde som sakt. Vi kjørte til Ellen DeGeneres Show. Helt uvirkelig for deg, men Ashley visste hvor det var. Scooter og Kenny kom bak dere, og fikk hjelp av noen kraftige og store mannfolk til å få bilen inn til showet. I menns dere ventet fikk dere gå inn og se resten av showet. Dere hadde plasser på fremmste rad, og Justin fikk enda et smil om munnen da han så dere.- Hvordan går det med kjærligheten? sa Ellen til Justin. - Vell, har nok ingen planer enda nei, sa han og så bort på deg. - Vell, om det er sant så har vi en overaskelse her til deg, sa Ellen. - aha?? kan jeg få se? sa han nysjerrigDet er en bursdagsgave fra noen du virkelig setter pris på. Denne mannen vi skal få inn nå er blitt kjennt ved å bli Justin Bieber's mananger. Si velkommen til Scooter Braun! Ablausen begynnte og noen plystret. Var det nå han skulle få bilen? du var litt usikker så su spurte Ashley. - Tror det, har ikke fått noen beskjed om det, svarte hun. Scooter kom gående inn i rommet og hilste. - Hei, Justin. Gratulerer med dagen bro! sa han og ilste med en ordentlig gutte klem. - Takk? hva er det du har funnet på nå?! sa han lurende. - Vent å se, svarte han

og en port i bakgrunnen opnet seg. Der sto det en svart, kul bil! Justin sto bare der å gapte. Uten noen ord. - eh? er den til meg??!!! sa han. - Jepp, DEn er fra Meg, Kenny, (DN*) og Ashley, sa han. - OMG!! sa han og løp bort og satte seg inn i bilen. - Dette er helt uvirkelig!MEre?
 

 POSTED BY; Karoline Bieber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer // 08.03.2012  @ 19:49 //Historie - Watch out
meeeer :)

Skrevet av: loveyourlifedonthateit
12:18 @ 11.03.2012

Meeer! :D

Skrevet av: Heyhey
19:10 @ 17.03.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.