Watch out DEL 10

Heisann :) her er del 10 ... skulle egentlig ha marathon i går kveld.. men da hade blogg.no klikket.. kom ikke inn før mamma kom hjem og da var de for sent :)

 

'' Hei, hvor er du??!! '' Du forklarte henne absolutt allt og ting ordnet seg igjen. Du fikk bli til Justin så lenge du ønsket. Hun forsto situasjonen og lot deg. - Baby, baby, babyy oooh! hørte du Justin synge på badet. Du gikk mot badet og hørte. - Jeg elsker deg.. ahh!! hvordan skal jeg greie å si det til henne???!, hørte du Justin klage til en eller annen person.


- Hvem elsker han? har han kjærlighets trøbbel? sa du stille til deg selv. Du ante egentlig ikke hva som foregikk så du gikk tilbake og stellte deg. - Hei, bare kom å sett deg her du, smilte Pattie. Du gikk bort og sat deg ned ved frokost bordet. - Nå skal vi overaske Justin med kake og pannekaker til frokost, så synger vi bursdags sangen, sa Pattie. - HAR HAN BURSDAG!!?? sa du i all panikk. - Ja, han fyller 18 i dag.... En stor dag for ham. Han skal bort til Ellen etterpå så da kan dere bli med Kenny og Scooter for å ordne med bursdagsgaven hanns, smilte Pattie til deg. Du hadde helt glemmt at det var bursdagen hanns, og fikk med en gang dårlig samvittighet over at du hadde slått deg ned i huset.  - Nå kommer han! sa pattie og dere ble helt stille. Ashley hadde visst glemmt bruddet en stund, så du ønsket ikke prate om det. - GRATULERER MED DAGEN!!! Ropte dere i kor da han kom spaserende inn mot kjøkkenet. - Eh..! sa Justin som om han ikke fikk ut noen flere ord fra munnen. - Tusen takk, gliste han. Han ga deg og Ashley en klem før han gikk bort til Pattie og ga henne et kyss på  kinnet. - YEEEAAHH MAAAN! sa Justin da han så pannekakene. Dere fniste. - Skal dere være med bort til Ellen senere? sa han med en munnfull med pannekaker. - Ja, tror nok det ja.. er ikke helt sikker egentlig. lo Ashley.

Senere, etter at Justin hadde dratt til Ellen kom Kenny og Scooter inn med Besteforeldrene til Justin like bak. - Hei, smilte de og så på dere. Du håpet at de ikke nevnte noe i nærheten av Christian, og det gjorde de ike. - Deg har vi ikke hilst på, sa Diane, bestemoren til Justin. - Hei, ( DN* ) sa du og hilste. - Er du Justin's nye venninne? sa Bruce. - Jepp, smilte du før du selfølgelig begynnte å fnise igjen. - Han har pratet en del om deg ja, sa Diane og gikk bort til Pattie og sa, - Tenk at gutten vår er blitt 18 år! Det er ikke til å tro. Bruce satt ved kjøkkenbordet med tårer i øynene. - Det er jo ikke lenge siden at han rømmte fra skolen og hjem til oss, sa han etter et par hulk. - Er dere klare til å Move on jenter? sa Scooter og gjorde en rar ting med føttene. - Jepp, we'r ready! sa Ashley. Dere gikk ut mot bilen.

 

Kort del, men det er jo iallefall noe :) ny del i kveld :D

Mere?


POSTED BY; Karoline Bieber

Én kommentar // 08.03.2012  @ 13:58 //Historie - Watch out
mer :D

Skrevet av: JDBSWAG
16:25 @ 08.03.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.