Del 8 Watch out!

Hei

Nå har historien hatt en laaang vinterferie.. lengere enn meg:) Men her kommer alltså del 8 av historien deres.

 

- ok, eh.. jeg velger kategorien stavelse, Sa du. - Jeg velger Justin til en andre person, sa du og begynnte. - ( Hele ditt navn ) , sa du og Justin begynnte. - Feil! sa Christian, og Justin kom mot deg for å kysse deg på munnen. - Kyss, kyss, kyss!!! sa alle i kor. Du dukket under vann, men Justin fulgte etter. Du gikk opp, men Justin fulgte etter.


- Kom hit da, lo Justin. Du måtte uansett gjøre det siden det var en del av leken. Justin kom springende mot deg før han tok rundt deg og dere kjennte kroppsvarmen til hverandre. Han kom nermere deg, og han kysset deg. Da han rygget bak etter en stund hørte du et sukk blandt alle de andre og du så Justin ble skuffet. Du hadde vendt kinnet mot ham istedet for munnen, og det var visst ikke det de andre lnsket. - Slapp av! sa du og lo. - Det er jo bare en lek? ikke tidenes alvor? Alle begynnte å le til og med Justin. - Neei, det er jo bare en lek, lo ale sammen. Justin lo så mye at han fallt uti bassenget igjen. Da lo dere enda mere. Etter noen minutter gikk dere opp av bassenget o tok dere drikke og noe å spise på. Det var begynnt å mørkne nå, og dere hadde tennt stearinlys ute og satt der å pratet. - Justin, du er snart lovlig, sa Alfredo. - Hva mener du? sa du. - Han fylller 18 i morgen , gliste Alfredo til deg. - Oy!! Det visste jeg faktisk ikke, sa du full av skam. - Skal du feire? sa du og så bort på Justin som satt å spillte Wordfeud på iPhonen sin. - Jepp, men skal på Ellen og On air with Ryan i morgen, så blir feiringen i morgen kveld og natt, smilte han til deg og fortsatte med spillet. - Er'u hekta på spillet eller, lo Ashley og så bort på Selena. - Njaa, maybe, maybe not. - Forresten, alle som sitter her nå er invitert til bursdagspartyet, smilte han og la fra seg mobilen.

Du ble kjørt hjem cirka i tolv tide på kvelden. Det var Justin som hadde kjørt deg hjem, og det hadde vært en morsom kjøre tur. Justin sang av all hals på Call me maybe sangen. og Ashley satt på fordi hun skulle til Christian. Nå lå du i sengen din å så i taket og tenkte på om det var en tabbe det du gjorde mot Justin i fakta leken. Du reagerte av noen lyder fra Chistians rom. Det var akkurat som om Ashley og Christian kranglet. Du gikk nermere døren for å høre bedre. - Du er så jævlig bitch som dater alle slaks gutter! , hørte du Christian rope. - SIER DU?!?! Du har vært utro mot meg!! Hvordan tror du det føles for meg?!?!!! Jeg visste at det var feil av meg å date en helt vandlig gutt igjen! Du aner ikke hvordan livet mitt er, det er allt for langt unna ditt eget. Jeg greier meg mye bedre med gutter som er i samme nivå i livet som meg selv! Det er ikke like lett å være kjendis alltid! Jeg ville ... Ashley ble avbrutt. - STÅR DU HER Å BESKYLDER MEG FOR AT JEG HAR EN DRITT TIL SØSTER SOM ØDELA SJANSEN I LIVET MITT TIL Å BLI KJENDIS??!!!!! FY FAEN!  Du fikk tårer i øynene da han sa den setningen. Han hadde selv sakt at det ikke hadde betydd noe om han hadde vunnet Americas got talent uansett. Han hadde favorisert deg fra første stund du ble født, men helt innest inne hadde han hatet deg for en liten tabbe. Du var kjempe sur på ham. Du bestemmte deg for å rømme. Du tok opp mobilnummeret og ringte Justin. - Hei, kom å hent meg utenfor huset mitt nå!! Jeg tar med meg Ashley! sa du. - ok, skal komme straks. Du la på, kledde på deg og pakket klesskapet ditt i en bag. Justin var utenfor innen ti minutter. Før du gikk ut gikk du innom rommet til Christian, ga ham verdens mest styggeste hat blikk og sa, - Jeg hater deg også, kom Ash, og Ashlet fulgte etter deg tåre våt.

 

Mere?? likte dere delen?

PS!

i morgen blir det ingen ny del eller blogging fra meg, Karoline.. Har Bursdag så tviler på det :)
POSTED BY; Karoline Bieber

Ingen kommentarer // 04.03.2012  @ 19:58 //Historie - Watch out
hits
Design og Koding av Silje Lien.