Den store helten vår er 18 !!!

Heihei<3

 

 Gutten som ble født 01.03.94 klokken 00.56 på en tirsdag, i London , Ontario, Canada. Han er vårt store forbilde, han har inspirert oss gjennom utrolig mye. At denne gutten er nå 18, kan jeg ikke tro. Jeg får det bare ikke inn i hodet, han er 18 år og har blitt voksen. Justin forandrer seg gjennom årene han også, men vi beliebers er de som alltid kommer til og støtte han og være på hans side. Håper Justin får en herlig bursdags feiring, denne dagen er hans og han fortjener å ha en skikkelig bra dag i dag.

 

Men  det er jo ikke lenge siden han ble kjent liksom, tiden har gått så utrolig fort som belieber. Vi har utrolig mye og takke han for. Han gjør alt for fansen sin, han virkelig elsker dem. Han er 18 og har opplevd utrolig mye gjennom den tiden han har vært kjent. Han har b.annet vunnet 64 awards,1 utsolgt verdens turnee, 1 utsolgt Madision Square konsert.Han har gitt ut en selvskrevet bok, og er på vei med sin andre. Han har sin helt egen film, kalt never say never. Han har 2 parfymer. Han har 6 albumer. Han er skuespiller, forfatter og sanger. Han var bare 16 år når han gjorde noe av dette. Tenk på at han var 16 år når han solgte ut MSG. Det er helt sykt hvor stolt jeg er over han. 

Og dere som sier dere hater Justin , tenk dere om før dere sier sånne ting. Hva har han gjort deg / dere ? Det er bare teit å hate noen dere ikke kjenner, som ikke har gjort dere noen ting. Og til dere som kaller han gay, så er det ingen vits. Vi alle vet at han ikke er det, og iallefall ikke når han er sammen med Selena Gomez.  Han har forresten rundt 50 millioner skrikende jenter etter seg, som vil gifte seg med han. Kanskje dere er sjalue på utseende hannes, at dere ikke er like perfekt som han. Ikke vet jeg hvorfor dere hater han, men det er iallefall ingen vits i å gjøre det.Så til dere som hater på han og rakker ned på han; Voks opp !

 

Vi beliebers står sammen som en familie , og kommer alltid til å gjøre det. Selv om vi krangler og diskuterer ganske mye, men det er nesten umulig å  ikke gjøre det når vi er 50 millioner beliebers. Iallefall jeg elsker alle beliebers der ute, og er kjempe glad for å være i familien deres. Beliebers er den beste fanbasen ever, og Justin er den beste gutten ! 

 

Elsker deg Justin Bieber, du er 18 år. Nyt bursdagen din !

 ♥ 

 

POSTED BY; Siri Emilie 


Ingen kommentarer // 01.03.2012  @ 07:51 //THE BIEBS - Diverse
hits
Design og Koding av Silje Lien.