Min mening om '' F*** You dramaet'' !

Hei:)

Jeg tenkte at je skulle fortelle dere min ( Karoline's ) mening om '' F*** YOU Dramaet'' i Disneyland!


Først og fremst vil jeg si at Justin fyller 18 om under 2 uker, og han må få lov til å banne å rekke finger. Men han trenger ikke gjøre det til fans, men i dette tilfellet gjorde han det til en hater som mobbet han o var frekk i munnen og sa at hun skal få alle til å unfollowe ham og slikt. Jeg forstår han!

Men det var veldig dårlig gjort å poste den videoen også når de som filmet faktisk var fans!! Er de virkelig '' true Beliebers'' når de går ut og poster en slik video så alle får vite det? Er det modig gjort av noen Beliebers? det synes ikke jeg. GREIT, er de opmerksomssyk er de det. Men om de er så innmarri store ''fans'' hvorfor har de da interesse av å tilattegjøre Justin på den måten da? mye av dette ligger i de som filmet det. Dårlig gjort!

 

MIN MENING!

HADDE VÆRT BRA OM DERE KUNNE KOMMENTERT DERES MENING! KANSKJE TAR VI DEN MED I ET INNLEGG?!

UNØDVENDIG Å HATE, MEN ENDA MERE UNØDVENDIG Å KALLE SEG EN '' True Belieber '' Å POSTE EN SLIK VIDEO!


POSTED BY; Karoline - justydbiebsbloggerne@hotmail.com - Belieber!!

Én kommentar // 17.02.2012  @ 15:08 //THE BIEBS - Diverse
heia <3 eg synes at det er dårlig gjort av de og vis de legger noen sånne vidioer så er de ikke belieber...... og syns heller at de ska be om unskylding heller (vis de er Belieber ) siden det er veldig leit å høre at det var noen FANS som gjore det. Vis det hadde vært meg så hadde eg hat dårlig samvitighet... :( håper de slutter å mobbe Justin Bieber <3<3

Skrevet av: Belieber (hena al-mirtaha ) <3
20:17 @ 17.02.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.