#Del 7 Watch out

Heia :) dette blir da enekstra lang del siden vi fikk 10 likes på facebook!

- Oh, oh søssa mi driver og dater en superstjerne, sa han ertende. - Nei, vi er bare venner, lo du. Du hørte en vibirasjon på bordet før mobilen begynnte å ringe.


Du tok denopp og svarte. - Hei, det er (DN*)? det ble stille inoen sekunder. - Å,hei. Dette er Justin Bieber, sa stemmen. - OMB!! sa du helt oppgiret siden Justin Bieber ringte på din mobil! Du hadde enda ikke kommet over den derre kjendig tingen. - Haha, bare ro deg helt ned, det er bare meg! sa han og lo. - JAJA!Men det er jo alikevell du som ringer meg! sa du helt vill. - Blir du med å finne på noe i morgen? sa han. - Vel, Ashley spurte om jeg ble med bort til Selena i morgen formiddag, sa du nølende. - Men vi kan jo møtes etter det igjen, sa han. Ifølge stemme tonen hanns, sto han og smilte. - Ja, men husk. Vi har jo akkurat møttes, sa du. - Ja, jeg skal ta god hånd om deg, sa han og fniste. - Vi kan jo snakkes senere i morgen omnår jeg kan komme å hente deg, sa han. - Ja, ok. Hadebra, sa du og la på. Du kunne ikke la være å smile etter den samtalen. - Var det kjæresten, lo Christian. - Nei, han er ikke kjæresten min. Jeg er bare en helt ny venn.Han kjennermeg så vidt! sa du og gikk opp. Du viste at du burte være varlig i svingenenår det gjaldt et forhold til Justin Bieber. Han var en stor stjerne, og om man ser tilbake i forholdet til Selena og Justin ble Selena truet for døden av andre Beliebers. Du visste også at det ikke var så lurt å bli så allt for fort kjennt med Justin som en '' god venn''. Alle vet at det er lurt å ta seg god til når det gjelder vennskap. Du var usikker. For 3 dager siden hadde du et helt vanlig liv. Du gikk påskolen og var nødt til å ta bussen hjem. Men nå, 2 dager etter blir du tatt fri fra skolen tidligereforå henge sammen med noen av Hollywoods største kjendiser! Hva blir det neste? en limosintur til og fra skolen? eller endararere, en plate kontrakt uten å kunne synge i det hele tatt!! det er sprøtt.

Du sto opp klokken halv ti neste dag. Det var helg, så du kunne sove lenge om du ville. Du er desverre ikke av den typen som sover bort hele dagen. Du har ting som skalgjøres innen privatlivet. - God morgen, hørte du en stemme fra kjøkkenet rope da du lukket døren til rommet ditt. - Mammaaaa??!!! sa duog sprang ned å a hene en stor klem. - Hva gjør du hjemme? sa du kjempe glad. - Det var ikkemere å gjøre, såvi fikk dra hjem, smilte hun. - Hei Mrs. Bieber, ertet Christian som satt ved bordet og tekstet på mobilen sin. - Ja, hvordan går det med deg og Justin Bieber da? sa moren din like ertende tilbake. - mamma! Jeg er bare en fan. Han påstår at vi er venner, men han vet jo ikke engang hva jeg heter, sa du og rødmet. - Kommer Ashley snart? spurte du Chrostian. - Jepp, hun henter oss om litt, smilte han. Han var veldig snill og var ikke redd til å dele ting. Dere kranglet nesten aldri, og det var noe som var ekstra bra.

'' TUUUTT, TUUUT!! ''  hørte dere utenfor. Dere tok på dere skoene og jakka. - Heia, smilte Ashley og Selena, når dere kom inn i bilen. - Hei, smilte du tilbake. - Vi drar bort til Selena så håper dere har med badetøy, sa Ashley og begynnte å kjøre. - Jepp, hadde planer om at vi kunne bade, små lo Selena. - Justin kommer foresten, sa Selena og så på deg. Du begynnte å spekulere et lite sekund. - Hvorfor er dere egentlig så gode venner? sa du. Du syntes det var ganske rart, men brydde deg ikke stort om det. - Det er bedre å være venner enn ingenting. - Nei vi er ikke kjærester, kjappet hun seg å legge til. - ok, bare lurte smilte du tilbake. Du følte deg så liten blandt dem. - Du er nødt til å venne deg til oss, sa Ashley etter en stund. - Vi er helt normale! bare begynn livet ditt her og nå!!!! sa hun litt surt. - Greit! jeg skal oppføre meg som en kjendis blandt folk jeg ikke kjenner, sa du like surt tilbake. - sorry, mente det ike slik, sa Ashley tilbake. Da dere parkerte gikk du rolig ut av bilen og bort til inngangs døren. - heeeey, maaan! hørte du et rop si bak deg. Du smite bare av å se gutten. - Heeeey, Bieber sa de andre i kor. Dere gikk inn, skiftet og gikk ut i bassenget nesten med en gang. Justin hadde med en gang kommet bort til deg og snakket. - Du er så rar! sa du menns du holdt på å le deg ihjel av en vits som ikke hadde noen mening. - BOMBEEE!! hørte dere og Selena kom utti.

Dere hadde det kjempe gøy hele tiden. Justin flørtet bare mere om mere med deg, og du likte det bare mere og mere. - Noen som blir med på fakta leken? ropte Ashley. - Kom'an da sa Justin og tok deg i armen. Dere satt i solstolene. - uæææ!! var det eneste du fikk sakt før du plutselig hoppet utti sammen med Justin. Leken gikk ut på at du foreksempel skulle si navnet ditt så skulle en annen person stave hele navnet ditt, med etternavn og slikt. Om den personen bommet på en bokstav, måtte den personen kysse den andre på munnen. Du måtte fortelle en fakta. Om du for eksempel sa at du var 17 år, måtte den andre personen finne ut hvilket årstall du var født i innen så og så mange sekunder. - Ok, vi starter med deg, (DN*), sa Ashlety. - ok, eh.. jeg velger kategorien stavelse, Sa du. - Jeg velger Justin til en andre person, sa du og begynnte. - ( Hele ditt navn ) , sa du og Justin begynnte. - Feil! sa Christian, og Justin kom mot deg for å kysse deg på munnen. - Kyss, kyss, kyss!!! sa alle i kor. Du dukket under vann, men Justin fulgte etter. Du gikk opp, men Justin fulgte etter.


Det ble ikke en kjempe lang del, men jeg har brukt 1 time og 15 minutter :) så hadde vært glad for en kommentar!

POSTED BY; Karoline

 

2 kommentarer // 15.02.2012  @ 19:10 //Historie - Watch out
mer ! :)

Skrevet av:
21:50 @ 15.02.2012

mer

Skrevet av: Ida Karoline
02:11 @ 25.02.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.