Det er stort..!

Heia:)

Dere fortjener all verdens ros! så herkommer den;

For det første vil jeg si at uten dere hadde ikke vi hatt lesere, og ingen å blogge for. Uten dere er ikke dette en blogg, men en slaks hemmelig dagbok!

NEI! vi har ikke inærheten opp til 300 lesere daglig, men vi er kjempe glade for at dere som leser bloggen gidder å trykke dere inn på www.justydbiebs.blogg.no eller hva dere nå enn gjør, hver dag! Det setter vi utrolig stor pris på.En ulempe vi har er at vi ofte og daglig ser innom statistikken! det kan noen dager føre til lite blogglyst,noe som ikke er bra. for eksempel om vi en dag har 156 lesere og neste dag 40. Det er ved slike tilfeller vi burde lære oss å IKKE se på statistikken. haha.

Når manerså nyskjerrig, og uvannt med mange lesere, blir det slik. Litt dummt ovenfor deresom faktisk leser bloggen de dagene dette hender. Siden vi ikke har all verdens med lesere, er statistikken ( leserne våre ) veldig opp og ned, om dereforstår.

Mendere skal ha all kjærlighet innen denne bloggen. Og for at dere skal være med å utvikle denne bloggen, har dere all rett til å kommentereom dere vil vi skal ha mednoe i bloggen! :)

TUSEN TUSEN TAKK♥


POSTED BY; Karoline

 

Ingen kommentarer // 15.02.2012  @ 15:39 //Oss
hits
Design og Koding av Silje Lien.