#Del 6 Watch out

Heia:)

Tusen takk for at dere leser denne historien!! når dere kommenterer får det meg til å bli stolt xD

- Ja ok,men jeg måbare få en ting inn i den store hjernen din. - Jeg deler aldri private ting om deg til venner. Jeg har faktisk ikke noen ekte venner for tiden. - Oh, tror jeg har kjennt på den følelsen et par ganger sa han og satte seg nermere deg og tok opp mobilen. - Siden vi er så gode venner allerede, kan du jo gi meg nummeret ditt, fniste han


- Hva skal du med nummeret mitt? sa du og fniste tilbake. - Så vi kan møtes og drapå lunch en gang, sa han. - Det at du tok med meg hit hadde ingenting med at ting gikk for fort for meg, hadde det? sa du og smilte til Justin. - Vel, kanskjee?? sa han utspekulert som en sju åring. - Du kommernok tilå venne deg til oss, sa han før han fortsatte. - Får bare håpe Christian holder ut som du gjør da, smilte han og ga deg en klem. - Takk for at du gadd å avlyse en kamp på grunn av meg, lo du og dyttet han over endeså du fikk fart og kunne springe av gårde. - HEY! DUH! sa han og begynnte å gåmotdeg. - ups! sa du og snudde retning! fans! sa du og dro med deg Justin under en busk. - AU! busken stakk meg, sa Justin og såforvirret ut. - å gjemme meg for fans er det verste jeg vet. jeg føler at jeg svikter dem, sa han og så ned. Du gikk ut av busken og bort til jentene som du tilslutt så var Lena, Amanda og Siri. - å, se der. Er det ikke mrs. Kjendis løyner? sa Amanda. - Lena har fortalt oss alt, fortsatte Siri. - Skulle ikke du være sammen med Selena Gomez og Ashley Benson da? sa Amanda. - Amanda, hun skule faktisk det, sa Lena usikker. - Lena, hvorfor gjør du dettemot meg?! sa du. - Hun gidder ikke snakke noe med deg. - Du har løyet til henne! sa Siri. - Jasså? har jeg løyet? sa du. - Greit! JUSTIIIIN!kom frem hit da! sa du, men ingen kom frem fra busken. Du bestemmte deg ågå bort dit å skjekke. Han var ikke der! Hvordan kunne han! - haha, er du liksom på strand tur med Justin Bieber også nå da, lo Amanda. - TAPEEER! sa Siri og Amanda i kor, før de gikk.

Du gikk inn i sinne. Du gikk rett påkjøkkenet, men da du gikk forbi stuen sa plutselig noen. - Hey, hvem var de jentene da. Du snudde deg, så at det var Justin og svarte. - Hvorfor gikk du bare?!!! Jeg trengte deg. Det var veldig umodent gjort av deg! NEI, jeg kjenner deg ikke, men du kunne i det minste latt være å bare dra fra meg på den måten! sa du rasende. - Unnskyld, sa han etter noen minutts stillhet. - Jeg ville bare ikke ødelegge for dere. Håper duforstår, sa Justin og så opp på deg. - Det er ok, jeg forstår deg, smilte du. - Kom å gi meg en vennskapsklem da, smilte han. Du gikk og satte deg ved han og ga han en bamseklem. - Du er veldig glad i klemmer har jeg forstått, tullet du.

Senere på kvelden satt du å pratet med moren din i telefonen. ( PS! faren din bodde ikke i L.A! ) Du fortalte henne hvasom var hendt den siste dagen. Om Justin og at du ble hentet av Selena og Ashleypå skolen. Hun var veldig glad for at du var blitt godt kjennt med dem, og at hun gledet seg til å treffe dem. Etter at du hadde lakt på, kom Christian hjem. - Hey, hatt det kos med Ashley og Selena i dag eller? smilte han og ga deg en klem. - Ja, eller på en måte nei. Vi skulle plukke opp Justin Bieber for å kjøre han på en kamp, men så avlyste han og tok me med til stranden rødmet du. - Oh, oh søssa mi driver og dater en superstjerne, sa han ertende. - Nei, vi er bare venner, lo du. Du hørte en vibirasjon på bordet før mobilen begynnte å ringe.

Meree?

5 kommentarer blir det enda en del i kveld!


POSTED BY; Karoline

Ingen kommentarer // 13.02.2012  @ 17:47 //Historie - Watch out
hits
Design og Koding av Silje Lien.