#Del 5 Watch out

Heia :*   

TIL DERE SOM ER FALLT  UT ELLER ØNSKER Å LESE HISTORIEN!! DELENE ER HER; http://justydbiebs.blogg.no/historie__watch_out.html

Dere erkjempe flinketilå kommentere denne historien. Bra at jeg startet en ny xD

- å, se derer han! sa Selena plutselig. Du så han komme ut av en port med sikkerhets vakter bak seg.


Da han opnet døra til baksetet, føltes detsom at du kom til å besvime av lykke. Det var en utrolig uvannt følelse! Du ante ikke at Justin var i L.A nå! ( du bodde i Los Angeles ) - Hei, Justin, smilte han og tok frem hånden. - Hei, ( DN*) , fikk du nestenpresset frem. Det var enmagnet som trakk deg bort til han og klemmte han før du fikk pratet ferdig. - oh. unnskyld, det var ikke meningen å klemme deg, sadu og følte deg kjempe dum.- aww! det går helt fint, smilte han og tok på seg selene. - Når begynner kampen? sa Selena og snudde seg bak. - Eh, om 1 og en halvtime, så jeg rekker å henge litt sammen med dere en stund, sa han og tittet bort på deg. - Det var ikke meningen å få deg til åføle deg ekkel, sa Justin til deg og stråk deg på armen. - Nei da, det går fint. Jeg er bare ikke så vnnt tilå sitte i en bil og prate sammen med tre superstjerner, sa du og smilte. - Men du er jo godt kjenntmed Ashley og Selena? sa han.- Nei, hun traff meg i går kveltog Selena for15minuttersiden, sa Ashley som egentlig var for opptatt med å følge med på veien til å snakkemed oss i baksetet. - ER DERE SPLITTER PINE GALE??!! stakkar jente! Tror dere ikke at hun har holdt på å besvime et par ganger nå??!!! Dere skule sakt ifra, sa Justin sinnt. - Det er ikke vår feil. Vi prøver bare å bli mere kjennt med henne! sa Selena. - Det er ikke på denne måten noe slikt skal hende uansett! sa Justin og så på meg. - Har du holdt påå besvime mange ganger idag ? spurte han deg. - Jeg holdt faktisk på å gjøre det dajeg så deg, rødmet du. - JA der ser dere! snu og kjør henne hjem! Ashley og Selena, dere drar på kafee, så tar jeg meg av henne, sa Justin. Ashley og Selenagjorde som de fikk beskjed om. - Men,hva medbasketball kampen? sa Selena. - Den kan manavlyse. Dere har gjort en stor feil! - okey, vi forstår, smilte Ashley. Du vil ikke si at du forstår så mye av dette. 2 dager, og plutselig skal du være alene med Justin Bieber?! dette må være en prank.

 

( ikke bry dere om Selena, lat som at hun er deg på bildet! )

De stoppet utenfor huset ditt. Christian var ikke hjemme, og morendin var dratt på jobb reise. - Er det her du bor? sa Justin da dere hadde gått ut av bilen. - Jepp, smilte du. Du ante ingenting, så du gjorde bare det du fikk beskjed om. Etter 3 minutter sa Justin plutselig. - Du skjønner ingenting av dette du, gjør du vel? du lo og svarte, - Nei, egentlig ikke.Justin smilte og begynnte å gå i retning stranden som lå 50 meter unna huset ditt. - Stranden er en fin plass å være på. Iallefall å tenke på, sa han etter en stund. - Kom å sett deg her, smilte han. Du gjorde igjen som du fikk beskjed om. Dere satt der lenge og tenkte. - Justin? det er ganske rart å sitte hermed sitt største idol! sa du og fniste. - Er du en Belieber? sa han og gliste. - Ja, og det føles ut som at jeg bruker opp tiden din nå, sa du og deppet. - Du, jeg kunne ha suttet på en basketkamp og sett delfinalen,men jeg velger heller å sitte her på stranden og kosemeg med enfan, smilte han. - Jeg tror du og jeg kommer til og bli ekte venner etter en stund. Derfor må du lære deg å være sammenmed meg,og venne deg til meg, smilte han. - Ja ok,men jeg måbare få en ting inn i den store hjernen din. - Jeg deler aldri private ting om deg til venner. Jeg har faktisk ikke noen ekte venner for tiden. - Oh, tror jeg har kjennt på den følelsen et par ganger sa han og satte seg nermere deg og tok opp mobilen. - Siden vi er så gode venner allerede, kan du jo gi meg nummeret ditt, fniste han.


- Meree? :D

HUSK Å BLI MED PÅ ''FAN BREV'' KONKURANSSEN!!!  ; http://justydbiebs.blogg.no/konkuranse.html

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 12.02.2012  @ 19:57 //Historie - Watch out
mer

Skrevet av:
21:20 @ 12.02.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.