#Del 4 Watch out + Del 3!

Heisann! Anntallet på lesere er steget etter at jeg begynnte med historien her, så jeg skal selfølgelig fortsette!! :D

Her er den lille natta delen jeg la ut i går ;)

Dere gikk ut av rommet til broren din. - tenk at Ashley Benson er kjæresten til broren din! Sa Lena ivrig. - haha, enig. Det er sykt! Dere hadde helt glemmt at dere egentlig var sinnte på verandre, men det føltes godt å ha noen å snakke med. Lena sa hadet og gikk hjem.  du gikk å stellte deg, før du la deg for å sove

Og her kommer del fire!


Neste morgen stelltedu deg, spiste og dro på skolen. Du trodde ikke Lena var sinna på deg lengere, så du gikk bort til henne og ''gjengen'' . - Heia, smilte du og tok frem armen din opp i lufta for å ta ''håndtrykket'' deres. De bare så rart på deg. - Hva gjør du her? spurte ei som heter Amalie, og så rart på deg.- vel, jeg står her og snakker med dere, smilte du uten å vite så mye. Da Lena snudde seg og du så blikket hennes, skjønnte du hva du måtte gjøre. Du ble helt stille, tenkte deg godt om. Du visste at du ikke bare kunne gå uten å ha sakt noen smarte ord. Da blir det at de ''vinner''. - Greit, men Lena så du kan ikke være med Ashley og meg på shopping sammen med Selena da? sa du utspekulert og snudde deg til de andre. - HVA??!! Ashley som i Benson og Selena som i Gomez, gapte de andre helt utslått. - Jepp, Ashley er kjærestentil Christian, sa du sleipt. - Ashley spurte Lena i går kveld, men hun kunne ikke. Hun skulle bort, smilte du. - Men, Lena du lovte jo at du skulle være med meg og kjøpe en kjole! sa Amanda trist. - Hun kan nok ikke det, svarte du for Lena. Du så påhenne. Hun så på deghelt rød av sinne. - Sorry, må gå, sa du og blunket. Slik er det når din Beste veninne ikke forteller til deg at hun skal flytte. Hun kunne i det minste la være å si det til de andre før du fikk vite det.

 

( du er henne dere ser ansiktet til )

Da det ringte ut etter første time, kunne du høre hylende unger utenfor. Du kledde på deg og gikk ut for å se hva somforegikk. Da du kom rundt hjørnet så du en bil stå der, og at to jenter sto der. Da de så deg vinket de til deg. Du så med en gang at det var Ashley og Selena. - Hei, jenter! ropte du og alle ungene snudde seg. Du sprang mot dem, ga dem en klem og satte deg i bilen. - Chistian har snakket med rektoren din, så du fikk fri, gliste Ashley. - Hei, Selena, smilte hun og tok frem hånden. Du smilte til henne og sa. - Hei, (DN*). Hyggelig og møte deg. - Husk at vi må innom Justin senere da, minnet Selena på Ashley. - JUSTIN BIEBER?!?!!!?!?!? sa du hylende. - Jepp. Vi må kjøre han på en icehockey kamp, lo Ashley. Bilen begynnte å trille forsiktig ut av folkemengden, og dere var straks på hovedveien igjen. - Okey, dette er sprøtt! dette går visst litt for fort formeg. la meg gjøre noen spørsmål for å forsikre at dette ikke er en drøm. Er du kjæresten til min bror Christian, Ashley? sa du. - Ja, smilte hun i speilet. - Selena, er det virkelig deg? spurte du nervøs. - Jepp, det ernok meg. Og JA! vi skal dra og møte Justin. Men ikke vær for kjedelig. Han liker helst litt flørtete, kanskje litt sjenerte men morsomme jenter, blunket Selena. Siden hun har vært kjæresten hanns før, ja han er singel, så vet hun dette. - Det er litt rart at dere to egentlig er så nære venner, sa du. - Ja, men vi er fortsatt veldig nære. Ikke på kjæreste måten, men vi trenger hjelp fra hverandre, smlte hun. - å, se derer han! sa Selena plutselig. Du så han komme ut av en port med sikkerhets vakter bak seg.

 

 


Q - mere?

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 12.02.2012  @ 17:33 //Historie - Watch out
mer

Skrevet av:
19:05 @ 12.02.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.