#Del 1 Watch out

Heia!

Siden folk har etterlyst ny historie kommer del 1 her :) ♥


Du var på tur hjem fra skolen. - Er du helt sikker på at jeg ikke skal følge deg helt hjem, sa beste veninna de. - Nei! det greier jeg godt selv!! skrek du til henne og begynnte å springe. Du hadde nettopp funnet ut at hun skal flytte, og at hun hadde fortalt det til alle de andre, men ikke deg. Du var hennes beste veninne, men om det hadde vært slikt, hadde hun vel fortalt deg det best?! Det var akkurat det du ikke forsto. Du snudde deg, menns du sprang i full fart. Du kunne se henne stå igjen der å snakke med seg selv helt ute av seg. Da du hadde sprunget et stykke, fannt du ut at du hadde sprunget for langt, og ante ikke hvor du var. Du kunne høre manne stemmer komme bak deg, og du hadde tenkt å springe fremmover, men du var havnet i en blindvei.Du så deg rundt av full panikk. Du kunne se noen søppel dunger som du gjemmte deg under. - Om den kjerringa ringer politiet, er hun død! hørte du en mann si. - Men, det er jo ikke dama sin feil? hun var jo gammel stakkar, hørte du en annen manne stemme si, han hadde litt lysere og pinglete stemme. Du fannt ut at det bare var to menn der. - Vi må finne ut hva vi skal gjøre med personen, sa den mørke stemmen. H_V_A?!?! har de drept noen? er det mordere??!! tankene strømmet inn, og det ble vanskeligere og vanskeligere å holde roen.  Du kunne høre stemmene forsvinne sakte. Du hørte en dør gå igjen. Alt ble stille. Du bestemmte deg å løpe så fort du kunne den samme veien du kom. Eller du skulle iallefall prøve. Da du hadde gått et stykke kom du endelig til et skillt. '' ( ditt gatenavn* )'' sto det på skiltet. Du kjennte deg igjen, og fulgte veien hele veien hjem.

Da du kom hjem, var du gjennom våt og redd. Du var hjemme alene med broren din, men veddet på at han var til en kompis eller noe. - Haloo!! er du hjemme, skrek du høyt, men fikk ikke noen respons. Du pustet lettet ut. Før du gikk inn til badet for å ta et varmt og deilig bad, stoppet du fremmom døren til rommet hanns. Du kunne høre stemmer! Du tittet inn nøkle hullet. Du kunne se en jente. Broren din satt i senga på pcen. Hvorfor hadde han ikke svart deg? du glemmte helt at du var på tur i badekaret. Du sprang ned og tok opp mobiltelefonen din. Du ringte til Lena. - Hei!! svarte en bitter stemme. Du hadde helt glemmt krangelen. - Hei, vet vi ikke er på talefot nå, men kan du plis komme bort hit?? Christian har en jente på rommet sitt! Det endret allt. - SERIØST?!! jeg kommer bort med en gang, men i morgen går vi tilbake til å være sinnte på hverandre igjen! du lo litt før du la på røret. Før Lena kom gikk du opp, byttet klær og tørket håret.

Da det små banket på døra, gikk du og opnet. - Hei, de er oppe på rommet! sa du og dere listet dere opp. - Er du sikker på at det ikke var kompisen hanns? han ligner jo på ei jente! sa hun. Du så på henne og sa, - Nei, for denne jenta var pen! Hun små lo litt før dere fortsatte opp trappen. - Du? Hun ( DN*) virker veldig hyggelig utfra bildene, hørte dere jenta si. Du kunne ikke annet enn å smile. - Hun er det, og vi krangler ikke så ofte. Hørte dere . - la meg se! sa Lena og dyttet deg unna. - WOW!! du har rett! hun er pen, sa hun høylytt uten å tenke seg om. - (DN*)?? hørte dere Christian si. Dere spurtet inn på rommet ditt og gjemmte dere under senga.


 

 

 

Én kommentar // 11.02.2012  @ 16:30 //Historie - Watch out
bra :-D

Skrevet av: May-Teresa
16:35 @ 11.02.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.