Blogg informasjon! - viktig å lese!

Heisann!

På facebook har jeg fått en del spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om hvordan bloggen vår funker, og hvordan man skal fine frem til ting og slikt.


STEG 1. - Knappene!   

 Under headeren vår er det en grå linje hvor det står forskjellige tilg som ; Forsiden - Justin Bieber MySpace - JustyDbiebs siden - justyDbiebs historieblogg!

Den fungerer slik at du kan trykke på en av knappene. Om du ønsker å ta en titt innom historie bloggen vår for eksempel, bare trykker du der det står justyDbiebs hostorieblogg!  


 

STEG 2. - Kategorier

Om du blar ned på siden og ser til høyre,( → ) ser du at det står med stor skrift KATEGORIER. Dette ligger rett under informasjonen om oss. Der står det blandt annet ; #BieberFacts - #historie 2 - Awards - bilder, videoer.

Om du for eksempel trykker på #BieberFacts kommer du dit det bare liggger fullt av bieber facts og slik er det i alle kategriene. Om du trykker på bilder kommer det fullt av bilder nedover siden.  

OBS! DET KAN HENDE NOE ER LAKT UI FEIL KATEGORI SOM OGSÅ STÅR DER ( For.Eks; news )


STEG 3! - Kommentarer!

Når du skal kommentere et innlegg, må dere se etter POSTED BY; ( ET NAVN )! nedenom det kommer det noe, som skiller det innlegget fra andre innlegg. Det er en grå linje hvor det står ;  

Ingen kommentarer // 01.feb.2012  @ 17:44 // ( KATEGORIEN INNLEGGET ER LAKT I )

Der det nå står Ingen kommentarer kan det noen ganger også stå To kommentarer. Uansett hvor mange kommentarer det står at det er, er det bare å trykke der. Du kommer uansett til kommentarene, hvor du kan kommentere din mening til innlegget. Om du kommer helt opp igjen, så du ser headeren, er det bare å bla helt ned på siden for der finner du da kommentarene.

DU KAN OGSÅ TRYKKE PÅ OVERSKRIFTEN TIL INNLEGGET! Da er det akkurat det samme som skjer. 

 


 

 POSTED BY; Karoline, Mariette og Siri Emilie!

 
2 kommentarer // 01.02.2012  @ 19:19 //Oss
Kjempe bra blogg <3 Digger JB <3

Skrevet av: Sibylla
19:48 @ 01.02.2012

Bra blogg <3

Skrevet av: Ida
19:48 @ 01.02.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.