Skal Justin bli programleder? - TOPP

Heia

Det kan se ut som det er i vinden blant stjernene og dukke opp som gjeste-programleder på forskjellige show i Hollywood.

Justin Bieber og Miley Cyrus har blant annet fått i oppgave å lure flere kollegaer og stjerner når de skal være gjeste-programledere på Punk'd.

Nå ryktes det i tillegg at Justin skal dukke opp som programleder på det populære programmet Saturday Night Live, skriver MTV.com.

Justin feirer fem år på Youtube

Skal både opptre og være vert


Saturday Night Live (SNL) er et direktesendt program som er blitt sendt på amerikansk TV siden 1975, og har hatt besøk av en rekke kjente stjerner.

Nyheten om at Justin Bieber skal være med som programleder er ennå ikke offentliggjort av NBC, men ifølge ryktene skal han være med på programmet i løpet av 2012.

Dette er Justins nye låt

Ryktet startet i går da skuespiller Alec Baldwin holdt et intervju med skaperen og produsenten av SNL, Lorne Michaels.

Baldwin begynte å lese opp fra den legendariske tavlen på kontoret til Michaels, som omfatter en liste over bekreftede gjester og verter til programmet.

Det var her han begynte å lese opp at Justin Bieber skulle være programleder for showet i tillegg til å opptre som musikalsk gjest.

- De største navnene i industrien vil komme for å være vert på showet. Eksempler er Ben Stiller, Melissa McCarthy, Katy Perry og Jonah Hill. Jeg vil ikke ødelegge flere overraskelser, men Justin Bieber er også bekreftet som både gjest og som vert, forteller han.

Selv om Bieber ikke har vært programleder på SNL før, var han med i en episode i 2010. Da sang han i tillegg til å være med i noen sketsjer.


KULT?

POSTED BY; Karoline

 

Én kommentar // 31.01.2012  @ 20:36 //NEWS
Kuult!<3

Kjempefin header!!!<3

Skrevet av: Camille<3
23:26 @ 31.01.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.