Justin synger "Rocking Robin" på Emotion-Filled Michael Jackson Tribute

Heei <3

Justin opptredde på en minnestund for MJ. Datteren til Michael, Paris presenterte Justin ved å si: " Min far ville ha vært stolt  hvis han hadde  vært en mentor til denne personen - Justin Bieber - og jeg er en stor fan av han!"

Justin kom som vanlig opp på scenen og så HOT ut! (hhaha) Han sa: " Jeg blir vanligvis ikke nervøs, men er litt nervøs nå. Michael betydde så masse til meg og jeg vet at han betydde masse til dere og. Han var mer enn en underholder.Han var en insperasjon. Han var snill, skånsom og hadde en super karakter. ( tror det står det, er ikke sikker) Folk vil huske han for hans dansing og synging, men folk må også huske han for den mannen han var. Alt jeg gjør, ser jeg på Michael  ." ( Vet ikke om dere forsto den site setnigen der)

Før han sang sa han også: " Jeg pleide og stå foran speilet og synge "Rocking Robin" for meg selv.( Det gjør jeg med justin sine sanger!!!) Når jeg var veldig liten. Jeg vil synge litt av det for dere"

Etter han hadde sunget sa han

- Tusen takk! Ha en god dag! Jeg elsker deg, Michael!

awww! Det var veldig fint sagt av han!

Du kan se vidioen hvor han opptrer her : http://www.hollywoodlife.com/2012/01/26/justin-bieber-rockin-robin-michael-jackson-tribute-performance-video/ 

Justin Bieber Michael Jackson


POSTED BY - Ingrid - Gjesteblogger

Én kommentar // 26.01.2012  @ 22:40 //NEWS
Fiiin blogg! Elsker justin Bieber. Tror det er vanskelig å blogge om justin bieber, siden så mange gjør det og mange er flinke, bare stå på!!

Bli med i blogg vs. blogg på bloggen min! Du kan vinne et fint sett fra CLARINS Paris!!

Skrevet av: Lovin
22:44 @ 26.01.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.