Justin ønsker å være hovedrolle i den nominelle R filmen '' FEAR '' !

Hei!


Justin ønsker faktisk å være stjermem i en gjennopptatt film av ' FEAR. ' Originalen av filmen fra 1996, med Mark Wahlberg i hovedrollen. Mark spillte den besatte kjæresten til Reene Witherspoon.

 I følge en amonym kilde fortalte MovieWeb at Justin har gått igjennom en rekke film ideer og at hanns ultimate forbilde var Mark Wahlberg.  Men kilden sa også at eventuelle nye versjoner vil bli tonet ned til en PG - 13 rating, og Justin er besatt av den originale R - rated - versjonen.

For å gi dere en liten ide hva rollen går ut på;

Wahlberg er en voldtektsmann som karakterer en jente, slår seg opp å binder en familie hund, tegner tatoeringer i sin egen hud, utfører seksuelle handlinger på berg og dalbaner, bryter en manns nakke og truer med å skyte en annen. Jeg får nesten mareritt bare av å tenke på det !!


Jeg synes Justin er helt på villspor! Han er et stort forbilde, så ønsker han en slik rolle?? sorry uttrykket med ... WTFB??

Jeg synes ikke noe om det !

Gjør du, og hva er din mening?


POSTED BY; Karoline

 

 

Én kommentar // 23.01.2012  @ 06:44 //NEWS
Helt enig! Kan jo hende det bare er et rykte eller noe også, men om ikke og han er dønn seriøst med dette, så hadde jeg egentlig blitt litt sjokkert. Liksom, for meg da, så ser jeg ikke for meg Justin være en sånn rolle og heller ikke at han ville ha vært en pga hans yngre fans kanskje, ja, du skjønner sikkert. :)

-Nina

Skrevet av:
07:59 @ 23.01.2012

hits
Design og Koding av Silje Lien.