ÅRETS HETESTE PAR ?

Halla 

 

Jelena skulle ha vunnet en pris for årets heteste par. Synes de er sykt søte sammen da. Begge er jo happy, og når Justin er det så er jeg det. 

Denne artikkelen skrev topp.no : 

Justin Bieber (17) og Selena Gomez burde virkelig ha fått prisen for årets heteste par under årets «American Music Awards» som gikk av stabelen søndag kveld.

Kjæresteparet stjal all oppmerksomheten da de dukket opp på den røde løperen til «American Music Awards» som ble holdt på Nokia Theatre LA i Los Angeles.

Dermed gjorde paret slutt på alt av bruddrykter som har omringet dem de siste ukene.

For at Justin og Selena ikke er annet enn lykkelige er det ingen tvil om. Paret så ut til å være mer forelsket enn noensinne der de flørtet og fniste foran fotografene.

Turtelduene var også det desidert stiligste paret på den røde løperen denne kvelden, ogfor å toppe det hele viste Justin seg fra sin galante side da han konstant passet på at kjærestens kjole holdt seg på plass. 

Og Selena (19) viste seg virkelig fra en mer glamorøs og voksen side under årets AMA.

Stjernen hadde på seg en sexy champagne-farget satin-kjole med høy splitt fra designeren Giorgio Armani, kombinert med en machende clutch Judith Leiber, noe som virkelig falt i smak hos fotografene.

Klikk for neste

- Hva synes du om Jelena ? Årets heteste par eller ikke ? 

 

POSTED BY; Siri Emilie 

 

Ingen kommentarer // 11.12.2011  @ 21:40 //Jelena / Selena +
hits
Design og Koding av Silje Lien.