Jeg hadde kjæreste da jeg traff henne

Den 1. juli, 2010, tikket det inn et rykte som hevdet at Justin Bieber (17) hadde truffet ekskjæresten Caitlin Beadles (17) på en ferietur i Bahamas.

Beadles hadde vært Justins kjæreste før han ble berømt og de todelte noen kryptiske meldinger på Twitter om savn og det å holde noe hemmelig.

Ryktet ble aldri bekreftet og 9. september, samme år satt Justin Bieber (17) i baksetet på en bil i Venice, California, og klina med en jente.

Noen turister fra Canada oppdaget hva som skjedde, fisket opp et kamera, foreviget øyeblikket på film og vips så var kyssebildene av tenåringssensasjonen over alt i mediene.

Jenta viste seg å være den unge popstjernen Jasmine Villegas (17) - som ikke bare er den samme jenta Justin jakter på i musikkvideoen til hitlåta «Baby», men som samtidig har åpnet for tenåringsidolet på en rekke konserter i USA.

Men tiden gikk og Justin ble snart koblet til en annen skjønnhet: Disneyskjønnhten Selena Gomez (19).

Justin og Selena hadde da kjent hverandre en god stund, men da de første romanseryktene tikket inn - nektet Selena standhaftig ved å kalle ham lillebroren hennes på TV.

Noen måneder senere havnet disse romantiske bildene av paret i sladderpressen og forholdet ble etter hvert et faktum.

Og skal vi tro Justin, ble han ganske så sjokkert da Selena takket ja til å date ham.

- Jeg ble ganske så sjokkert. Hun er veldig vakker. Vi begynte som venner, for to år siden eller noe sånt, så vi hadde vært venner en lang stund. Så det er vel mer eller mindre sånn det begynte, innrømmet 17-åringen da han ble intervjuet av radiostasjonen Mike Missanelli Show, nylig.

Men forholdet startet kanskje ikke på den beste måten:

- Jeg hadde en kjæreste da Selena var vennen min, avslørte Justin og la til at han tror han «ikke knuste jentas hjerte» da han ble sammen med Gomez.

Tiden får vise om han snakker om Caitlin eller Jasmine? 

10. september holdt Selena en konsert på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas, Nevada, og hadde tusjet inn navnet til Justin på håndleddet (Justin var forresten med til Las Vegas). Foto: All Over Press
10. september holdt Selena en konsert på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas, Nevada, og hadde tusjet inn navnet til Justin på håndleddet (Justin var forresten med til Las Vegas). Foto: All Over Press

//Topp.no

Måtte bare kopiere det, sitter på skolen og kan ikke drive og redigere nå

Posted by; Mariette Andresen

3 kommentarer // 13.09.2011  @ 09:57 //Jelena / Selena +
hehe

Skrevet av: Ida Kristine
10:30 @ 13.09.2011

hehe.....

MEN en blogg skreiv at Selena og Justin ikkje var i lag meir.... er det sant ??

Skrevet av: Siri Malene - Love Justin Bieber ♥ ♥ !!!!!
15:06 @ 13.09.2011

Siri Malene: Nei ikke tro på ryktene!! de kysset jo i går på en youtube video!!;)

Skrevet av: justydbiebs - Bloggen om Justin Bieber
15:14 @ 13.09.2011

hits
Design og Koding av Silje Lien.